Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 01:06:42 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | πολιτιστικα νεα | Θεσσαλονίκη : Το 2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Θεσσαλονίκη : Το 2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

FESTIBAL.PAIGNIDIΣε έναν απέραντο παιχνιδότοπο μεταμορφώνεται το πρώην στρατόπεδο και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά - όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση - με το 2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού που αρχίζει σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019.

....Από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν, μεταξύ άλλων, με εικαστικά εργαστήρια, θεατρικά δρώμενα, επιτραπέζια παιχνίδια, πειράματα και πολλές άλλες εκπλήξεις. Στις δράσεις συμμετέχουν πολιτιστικοί, αθλητικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς από την Σταυρούπολη, την Πολίχνη, την Ευκαρπία και άλλους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Τα παιδιά και οι γονείς τους έχουν την ευκαιρία, εφόσον το επιθυμούν, να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και παραδοσιακά παιχνίδια για τις Κοινωνικές Δομές του δήμου Παύλου Μελά. Η είσοδος στο φεστιβάλ για τα παιδιά είναι ελεύθερη....(Α.Χ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency