Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 10:36:23 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | πολιτιστικα νεα | "Μία γη, πολλοί κόσμοι, χιλιάδες γλώσσες..."

"Μία γη, πολλοί κόσμοι, χιλιάδες γλώσσες..."

ANTIRATSISM.EKDHLOSHΤο Παρατηρητήριο Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης (ΠΑΔΟΠ) και η Αντιρατσιστική Κίνηση Πολιτών (ΑΚΙΠΟ) τιμούν την καθιερωμένη από τον ΟΗΕ Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού με εκδήλωση σήμερα Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, ώρα 18.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα (Καραολή και Δημητρίου).

Σύνθημα της εκδήλωσης είναι Μία γη, πολλοί κόσμοι, χιλιάδες γλώσσες για να τιμηθεί και το Διεθνές Έτος γηγενών γλωσσών, που έχει οριστεί το 2019.

...Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, οι συνδιοργανωτές θα δώσουν στην δημοσιότητα Σχέδιο για ένα Αντιρατσιστικό Χάρτη Τοπικών Κοινωνιών, που θα διακινηθεί σε όλη την Ελλάδα, με παραλήπτες όλους τους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες.

...Οι ομιλητές της εκδήλωσης προέρχονται από όλες τις ηπείρους. Ειδικότερα, θα μιλήσουν: Τζο Βαλέντσια, πρόεδρος της Ένωσης Φιλιππινέζων Εργαζομένων στην Ελλάδα, Ανρί Κασόγκο, εκπρόσωπος του κινήματος Πατρίς Λουμούμπα του Κονγκό, Μαρία Σεπέδα, πρόεδρος του Συλλόγου Κολομβιανών της Αθήνας, Σπίρο Κιόσα, αλβανός ακτιβιστής, μέλος της Γραμματείας της ΑΚΙΠΟ.

***Θα συντονίσει ο πρόεδρος του ΠΑΔΟΠ Πάνος Τριγάζης...(H.B.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency