Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 03:25:40 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | κινηματογραφος | Μια ταινία τρόμου που κανείς δεν μπορεί να δει ...

Μια ταινία τρόμου που κανείς δεν μπορεί να δει ...

TAINIA.TROMOYΤα όρια του τρομακτικού φαίνεται ότι ξεπερνάει η ταινία Veronica, τελευταία επιτυχία του Netflix. Η ταινία είναι τόσο τρομακτική ώστε οι θεατές δεν καταφέρνουν να την δουν ολόκληρη, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις τους στο twitter κατά τη διάρκεια της προβολής της...

...Η Veronica τοποθετείται χρονικά στο 1991 και αναφέρεται σε μια έφηβη, που χρησιμοποιεί πίνακα Ουίγια κατά τη διάρκεια μιας ηλιακής έκλειψης για να επικοινωνήσει με ένα νεκρό αγαπημένο της πρόσωπο. Η κοπέλα, που έχει την φροντίδα των μικρότερων αδερφών της, αρχίζει να αισθάνεται την παρουσία κακών δυνάμεων στο σπίτι τους. Αιώρηση και επίθεση αντικειμένων, τρομακτικά ηχητικά εφέ και μια ανατριχιαστική τυφλή καλόγρια, συνθέτουν το σκηνικό.

...Στο Rotten Tomatoes είναι με 100% αξιολόγηση "η πιο τρομακτική ταινία", η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Σύμφωνα με την Sun, η αστυνομία της Μαδρίτης κλήθηκε να διερευνήσει το 1992 τον μυστηριώδη θάνατο μιας νεαρής κοπέλας, η οποία πέθανε μετά από "παιχνίδι" με τον πίνακα Ουίγια, πιο γνωστό ως πίνακα πνευμάτων. Η υπόθεση δεν διαλευκάνθηκε ποτέ...(Α.Χ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency