Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 05:01:15 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Πολιτικη | Λεων. Γρηγοράκος : Αυτόνομο Κίνημα Αλλαγής .

Λεων. Γρηγοράκος : Αυτόνομο Κίνημα Αλλαγής .

GRHGORAKOS.LEON.6"...Το Κίνημα Αλλαγής έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αν ο ελληνικός λαός μας δώσει ένα επαρκές ποσοστό να μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε σημεία από το πρόγραμμά μας, θα είμαστε παρόντες. Διαφορετικά, αν ο λαός μας τοποθετήσει στο 5-6%, προσωπικά έχω αποφασίσει εκ των προτέρων ότι δεν γίνομαι "τσόντα" κανενός. Δεν πρέπει να προσβάλουμε τη μεγάλη ιστορία μας..."
Αυτά, τόνισε ο βουλευτής Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεων. Γρηγοράκος στο ρ/σ "Πρώτο Πρόγραμμα" (ΕΡΤ)

...Αλλα σημεία από τη συνέντευξη :

...Καλοδεχούμενες οι ρυθμίσεις με κοινωνικό πρόσημο
Σε σχέση με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού περί μη μείωσης του αφορολόγητου, προσωπικά το έχω πει επανειλημμένως ότι οτιδήποτε είναι υπέρ των πολιτών και της κοινωνίας εγώ το στηρίζω. Θέλω όμως και από την πλευρά της κυβέρνησης να μην υπάρχουν αθέατες πλευρές σε αυτές τις ρυθμίσεις που συνεπάγονται αποκλεισμούς μιας μεγάλης μερίδας πολιτών. Το Κίνημα Αλλαγής έκανε μια συγκεκριμένη πρόταση για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων, την οποία την έχουμε καταθέσει κιόλας. ..

...Μη διαχειρίσιμη η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ
Ο μόνος που ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές είναι ο Τσίπρας. Αυτό είναι το προνόμιο του Πρωθυπουργού. Η δική μου προσωπική εκτίμηση είναι ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν μετά τις ευρωεκλογές, γιατί η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των υπολοίπων κομμάτων θα είναι μεγάλη. Ο Τσίπρας δε θα μπορέσει να διαχειριστεί την ήττα. Από προσωπική εμπειρία σε διάφορους νομούς της χώρας, μπορώ να πω ότι τα πράγματα δεν είναι καλά για τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζω ότι και το 2014 πίστευαν κάποιοι ότι θα μπορούσαν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και έκαναν λάθος. Γενικότερα, θεωρώ ότι μια διαφορά που καταγράφεται με ποσοστά πάνω από 5-6% είναι μη διαχειρίσιμη.

...Πολιτικός αχταρμάς η Προοδευτική Συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ
Όσοι πήγαν στην Προοδευτική Συμμαχία βρίσκονταν στα "αζήτητα". Δεν θέλω να μπω σε προσωπικά ζητήματα. Οι χρωματικές μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ διαδέχονται η μια την άλλη. Ο Πρωθυπουργός, ως νεοκομμουνιστής, ξεκίνησε με το βαθύ κόκκινο, στη συνέχεια υιοθέτησε το ροζ και τώρα θέλει την πράσινη σημαία. Για τη μαύρη σημαία δεν μας έχει μιλήσει ακόμα, αφού στελέχη του, όπως ο κ. Κουρουμπλής, συνομιλούν με εκπροσώπους ακραίων στάσεων και απόψεων. Αυτό που προσπαθεί να κάνει ο κ. Τσίπρας με την επιχειρούμενη διεύρυνση προς το χώρο της κεντροαριστεράς είναι ένας πολιτικός αχταρμάς και ο κόσμος δεν "τσιμπάει". Ο κόσμος δεν ακούει, ενώ οι συνέπειες είναι αρνητικές για τον τόπο. Εμάς μας έκανε καλό. Απ΄όλη αυτή τη διαδικασία το Κίνημα Αλλαγής ενισχύεται...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency