Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 10:18:11 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Κοινωνια | Λακωνία : Καταδικάστηκε για απάτη, πρώην γαλάζια τραπεζική υπάλληλος.

Λακωνία : Καταδικάστηκε για απάτη, πρώην γαλάζια τραπεζική υπάλληλος.

apath.1Μία πρώην γαλάζια τραπεζική υπάλληλος,στο Γύθειο,  καταδικάαστηκε για απάτη σε φυλάκιση 3 ετών με τριετή αναστολή, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων,...

...Σύμφωνα με την εφημερίδα  «Ελευθερία» της Μεσσηνίας, η εν λόγω υπάλληλος, πλαστογράφησε 165 φορές την υπογραφή δύο πελατών της τράπεζας, έπαιρνε δάνεια στο όνομά τους και τα... ξεπλήρωνε με άλλο δάνειο...Η απάτη ξεκίνησε το 2002 και συνεχίστηκε μέχρι το 2013. Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν πελάτισσα της τράπεζας κατέθεσε αγωγή τον Οκτώβριο του 2015 γιατί είχαν βγει ερήμην της εννέα τραπεζικά προϊόντα στο όνομά της και ζητούσε να απαλλαγεί.

...Η κυρία είχε βγει συνταξιοδοτήθηκε πρόωρα οπότε δεν είχε πλέον τη δυνατότητα να εκδίδει νέα δάνεια για να ξεπληρώνει τα παλαιά, κι έτσι το τελευταίο δάνειο που πήρε πριν την εθελουσία στο όνομα της πελάτισσας, «κοκκίνησε», γιατί δεν πληρώνονταν οι δόσεις.

...Η τράπεζα, μαζί με τους τόκους και τις προσαυξήσεις, αξιώνει από την πρώην υπάλληλό της 61.135 ευρώ. Όπως ειπώθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, η υπάλληλος, αφού κατατέθηκε σε βάρος της αγωγή από την τράπεζα το Νοέμβριο του 2018, κατέβαλε 35.600 ευρώ και άλλα 800 ευρώ μετά από 7 μήνες, και μετά, απολύτως, τίποτα...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency