Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 05:36:01 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: λακωνια | Κοινωνια | Δ.Μονεμβασιας : Διανομή τροφίμων σε απόρους.

Δ.Μονεμβασιας : Διανομή τροφίμων σε απόρους.

trofima-aporoiΔιανομή τροφίμων  θαι πραγματοποιήσειο Δήμος Μονεμβασίας στους ωφελούμενους του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους..Ωφελούμενοι είναι αποκλειστικά οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ.

Η διανομή στους ωφελούμενους θα γίνει ως εξής:

....Οι ωφελούμενοι που κατά την υποβολή της αίτησης τους στο ΚΕΑ δήλωσαν σημείο διανομής Μολάοι θα προσέλθουν την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, ώρα 8.30– 14.00, στο χώρο της Μαθητικής Εστίας Μολάων (είσοδος υπογείου από οδό Καλλιφατίδη).

....Οι ωφελούμενοι που κατά την υποβολή της αίτησης τους στο ΚΕΑ δήλωσαν σημείο διανομής Νεάπολη θα προσέλθουν την την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, ώρα 8.30– 16.00, στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος .

....Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά (μέσω sms), στα κινητά τηλέφωνα που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησης, για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας για την παραλαβή των ειδών.

....Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή την εγκριτική του ΚΕΑ ή άλλο επίσημο έγγραφο απ' όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ ..(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency