Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 09:52:52 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: διεθνη | κοσμος | ΗΠΑ: O Μπάιντεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

ΗΠΑ: O Μπάιντεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

mpainten«...Καλωσόρισες στην κούρσα κοιμισμένε Τζο» το (αχαρακτήριστο...) tweet του Ντ. Τραμπ μετά την ανακοίνωση του πρώην αντιπροέδρου του Μπ. Ομπάμα ότι θα επιχειρήσει να πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2020 - «Το έθνος απειλείται όσο δεν είχα διαπιστώσει ποτέ στο παρελθόν στη διάρκεια της ζωής μου», υπογράμμισε ο Μπάιντεν στο μήνυμά του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα γεγονότα στο Σαρλοτσβιλ και την «ίσων αποστάσεων» στάση του Τραμπ...

...Έπειτα από περισσότερο από 45 χρόνια πολιτικής σταδιοδρομίας, ο Δημοκρατικός πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν επισημοποίησε σήμερα την υποψηφιότητά του για τον Λευκό Οίκο, εμφανιζόμενος ως υπερασπιστής των αξιών της ανεκτικότητας της Αμερικής απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο κατηγόρησε ότι αλλοίωσε «την ψυχή» του έθνους.

«...Οι θεμελιώδεις αξίες αυτού του έθνους, η θέση μας στον κόσμο, η ίδια η δημοκρατία μας, ό,τι έχει κάνει την Αμερική να είναι αυτό που είναι, διακυβεύεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών», έγραψε στο Twitter ο 76χρονος Μπάιντεν.

«...Αν δώσουμε οκτώ χρόνια στον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, θα αλλοιώσει θεμελιωδώς και για πάντα τον χαρακτήρα αυτού του έθνους», προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Ίντερνετ.

«Καλωσόρισες στην κούρσα κοιμισμένε Τζο», αντέδρασε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, επαναλαμβάνοντας έναν από τους χαρακτηρισμούς που έχει χρησιμοποιήσει για τον Μπάιντεν.

«...Ελπίζω μόνο ότι είσαι αρκετά έξυπνος, κάτι για το οποίο αμφιβάλλουμε εδώ και καιρό, ώστε να κερδίσεις την κούρσα των προκριματικών», πρόσθεσε ο ένοικος του Λευκού Οίκου. «Θα υπάρξουν χτυπήματα κάτω από τη μέση (...) Όμως, αν τα καταφέρεις, θα σε δω στην αφετηρία!»..(Γ.Τ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency