Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 09:40:49 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | τοπικη αυτοδιοικηση | Δηλώσεις για τα αποτελέσματα του 2ου γύρου.

Δηλώσεις για τα αποτελέσματα του 2ου γύρου.

HLIOPOYLOS.NASOSΝ. Ηλιόπουλος: Τώρα θα ξεκινήσει η πραγματική κρίση για όλους μας

«Τα επόμενα τέσσερα χρόνια είμαστε σίγουροι ότι μέσα από την καθημερινή δουλειά που θα δώσουμε μέσα από τις μικρές και μεγάλες μάχες στις γειτονιές της πόλης θα κερδίσουμε ξανά την πίστη ότι αυτή η πόλη μπορεί να αλλάξει, ότι αυτή η πόλη μπορεί να γίνει μία πόλη που προσφέρει περισσότερα στους ανθρώπους της»

«Πρώτα απ' όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που σήμερα για άλλη μια φορά επέλεξαν να στηρίξουν την "Ανοιχτή Πόλη". Η επιλογή τους αυτή, μας γεμίζει ευθύνη. Την ίδια στιγμή θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της "Ανοιχτής Πόλης" που από το 2015 με αυταπάρνηση δίνουν μικρές και καθημερινές μάχες, μικρές και μεγάλες μάχες σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας. Κι αυτή τη δουλειά θα συνεχίσουμε να την κάνουμε», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος, μετά τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου για την ανάδειξη δημάρχου στον δήμο Αθηναίων.

Ακόμη ο κ. Ηλιόπουλος σημείωσε: «Θέλω να συγχαρώ τον Κώστα Μπακογιάννη για το αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος ότι και την επόμενη μέρα θα μπορέσουμε παρά τις διαφωνίες μας που υπάρχουν και έχουν καταγραφεί, να δουλέψουμε μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και ο καθένας με τη δικιά του οπτική να αναδείξει τα μεγάλα ζητήματα της Αθήνας. Ούτως ή άλλως, τώρα, θα ξεκινήσει η πραγματική κρίση για όλους μας».

«Θα έπρεπε όμως να σταθώ και νομίζω όλοι πρέπει να σταθούμε στο πραγματικά αρνητικό της σημερινής ημέρας. Κι αυτό είναι η πάρα πολύ μικρή συμμετοχή στην Αθήνα. Αυτό σημαίνει ότι στην Αθήνα δεν υπάρχει έμπνευση, αυτό σημαίνει ότι η Αθήνα έχει χάσει τα μυαλά και τις καρδιές των ανθρώπων της. Και για εμάς το πιο κρίσιμο, το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη, ότι η πόλη μπορεί να αλλάξει», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας ο κ. Ηλιόπουλος υπογράμμισε: «Τα επόμενα τέσσερα χρόνια είμαστε σίγουροι ότι μέσα από την καθημερινή δουλειά που θα δώσουμε μέσα από τις μικρές και μεγάλες μάχες στις γειτονιές της πόλης θα κερδίσουμε ξανά την πίστη ότι αυτή η πόλη μπορεί να αλλάξει, ότι αυτή η πόλη μπορεί να γίνει μία πόλη που προσφέρει περισσότερα στους ανθρώπους της και εκεί είναι που θα κριθούμε όλοι μας. Με αυτή την έννοια, για εμάς τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα με τη δουλειά που έχουμε να κάνουμε στο δημοτικό συμβούλιο»...

***Ρ. Δούρου: Σταθήκαμε όρθιοι μπροστά στην εργαλειοποίηση δύο τραγωδιών.

Όπως μεταξύ άλλων ανέφερε η Ρένα Δούρου από το Σύνταγμα:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας εμπιστεύθηκαν. Σταθήκαμε όρθιοι μπροστά στην εργαλειοποίηση δύο τραγωδιών.

Θέλω να διαβεβαιώσω όσους δεν μας ψήφισαν, ότι θα είμαστε στο πλευρό τους. Η απλή αναλογική απαιτεί συνεργασίες, συγκλίσεις για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της Αττικής. Για όλα τα μεγάλα ζητήματα χρειάζεται συναινετική λήψη αποφάσεων. Ήδη έχω καλέσει τον κ. Πατούλη για να τον συγχαρώ και να του ζητήσω να τον συναντήσω, όπως και τους άλλους επικεφαλής. Δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να μου απαντήσει, δεν σήκωσε το τηλέφωνο. Θα σηκώσουμε το γάντι από τη θέση της αντιπολίτευσης»...

***Μητσοτάκης: Ο χάρτης της Ελλάδας βάφτηκε και σήμερα γαλάζιος

Ο χάρτης της Ελλάδας βάφτηκε γαλάζιος σήμερα, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «δεν είναι το γαλάζιο της Ν.Δ., αλλά της πατρίδας μας, γιατί πρωτίστως η δουλειά πρέπει να γίνεται για το καλό όλων των πολιτών». Προτεραιότητα περιφερειαρχών και δημάρχων της Ν.Δ. θα πρέπει να είναι να ενώσουν τις τοπικές κοινωνίες υπογράμμισε.

***Δ. Κουτσούμπας: Συνεχίζουμε την αγωνιστική μας πορεία

Συνεχίζουμε την αγωνιστική πορεία για να ανακουφίσουμε την ελληνική οικογένεια, για να διεκδικήσουμε έργα προστασίας της ζωής του λαού μας, δήλωσε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
kkekouts.png
Facebook
Twitter

Όπως σημείωσε, στον δήμο Πάτρας «επανεκλέγεται δήμαρχος ο Κώστας Πελετίδης, με μεγαλύτερη δύναμη και ορμή»..(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency