Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 05:15:12 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Αχτσιόγλου: Όσο πιο μαζικός ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο ριζοσπαστικός.

Αχτσιόγλου: Όσο πιο μαζικός ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο ριζοσπαστικός.

AXTSIOGLOY.2Σκληρή κριτική στον αναπτυξιακό νόμο και τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στα εργασιακά ασκεί η Εφη Αχτσιόγλου. Η βουλευτήςτου ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εργασίας σε συνέντευξή της στο Τvxs.gr λέει ότι «η ανάπτυξη που υπόσχεται η κυβέρνηση προϋποθέτει την συντριβή της εργασίας» και πως τα μέτρα που λαμβάνει «θα οδηγήσουν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους σε μειώσεις μισθών της τάξης του 40%».

Προαναγγέλλει «εποικοδομητική, σύγχρονη και μαχητική αντιπολίτευση», στο ερώτημα εάν θα κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους λέει πως «ποτέ δεν κρύψαμε, ούτε αρνηθήκαμε τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τα κοινωνικά κινήματα» και δηλώνει ότι η διαδικασία της κομματικής διεύρυνσης δεν εμπεριέχει «καμία ανησυχία ιδεολογικής μετάλλαξης».

«...Όσο πιο μαζικός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο πιο ριζοσπαστικός θα είναι», τονίζει η κ. Αχτσιόγλου σε άλλο σημείο, επισημαίνοντας πάντως πως το κόμμα πρέπει να αποτελεί το «όχημα των πραγματικών αναγκών της κοινωνικής πλειοψηφίας και όχι των φαντασιωτικών επιθυμιών κάποιων μυημένων». Δείχνει επίσης ως μεγάλη πρόκληση για την Ευρώπη την δημιουργία ενιαίου μετώπου απέναντι στις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού, της ακροδεξιάς, της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, και χαρακτηρίζει το χαρτοφυλάκιο Σχοινά, την λεγόμενη «προστασία του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής» ως παράδειγμα της «συντηρητικοποίησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης» και «ευθεία μεταφορά της ακροδεξιάς αντίληψης για το μεταναστευτικό και το προσφυγικό στην ίδια την Κομισιόν»...(Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency