Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 10:17:27 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Να γιατί ο Μητσοτάκης ξεπουλά τη ΔΕΗ : Η ΝΔ χρωστά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην επιχείρηση !...

Να γιατί ο Μητσοτάκης ξεπουλά τη ΔΕΗ : Η ΝΔ χρωστά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην επιχείρηση !...

MHTSOTAKH.KLEFTES«Μιας και τα στελέχη της ΝΔ κόπτονται για τα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΕΗ, ας μας πουν πρώτα πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χρωστά το κόμμα τους στην εν λόγω επιχείρηση», σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης.

Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ, πρόσθεσε ότι «η στήριξη της κυβέρνησης προς τη μεσαία τάξη ξεκίνησε ήδη με την εν τοις πράγμασι κατάργηση της -ψηφισμένης από το ΣΥΡΙΖΑ- μείωσης του ΦΠΑ στην ενέργεια από το 13% στο 6% μέσω των αυξήσεων που εξήγγειλε ο κ. Χατζηδάκης».

«Η ΝΔ κινείται ήδη στα χνάρια της περιόδου 2010-2014, όταν είχε αυξήσει τα τιμολόγια κατά 60%, ενώ επί ΣΥΡΙΖΑ αξίζει να θυμηθούμε ότι δεν υπήρξε καμία αύξηση», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, αναφορικά με τις ανακοινωθείσες αλλαγές στην παιδεία, ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε ότι «θυμόμαστε όλοι ότι μέχρι το 2015, η διαδικασία τοποθέτησης των εκπαιδευτικών στα σχολεία συνεχιζόταν έως το Δεκέμβριο, ενώ η διδασκαλία των μαθημάτων γινόταν μέσω φωτοτυπιών».

«Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα σχολεία ξεκινούσαν το Σεπτέμβριο πλήρως στελεχωμένα με τους μαθητές να λαμβάνουν τα βιβλία τους εγκαίρως, ενώ ο κανόνας 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις (1/5) μετατράπηκε σε 1/1» πρόσθεσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακόμη δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι «ήδη, από την προηγούμενη κυβέρνηση ξεκίνησε και η διαδικασία 4.300 προσλήψεων στην ειδική αγωγή και χαίρομαι που η ΝΔ δεν ακύρωσε το μέτρο, αλλά και μετά λύπης μου ακούω γενικότητες σχετικά με τις προγραμματισμένες προσλήψεις 10.500 εκπαιδευτικών».

«Ελπίζω να μην επανέλθουμε στις αλήστου μνήμης εποχές, όταν ο κ. Μητσοτάκης απέλυε εκπαιδευτικούς και εφάρμοσε το καθεστώς της διαθεσιμότητας την περίοδο 2012-2014», δήλωσε ο ίδιος καταληκτικά.

Σχόλια:

Powered by Web Agency