Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 08:36:45 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Και συ τέκνον Πρετεντέρη, ξεχέζεις τον Μητσοτάκη ;

Και συ τέκνον Πρετεντέρη, ξεχέζεις τον Μητσοτάκη ;

M.HTSOT.MOYRH«Προσγείωση» επιγράφεται το κομμάτι του αρθρογράφου των «Νέων» κ. Ι. Κ. Πρετεντέρη, το οποίο πραγματεύεται την «κωλοτούμπα» της κυβέρνηση για τις Πρέσπες.

Είναι να μην τα πάρει ο αρθρογράφος; Ολόκληρη προπαγάνδα στήσανε οι άνθρωποι πάνω στον ανιστόρητο, πατριδοκάπηλο εθνικισμό για να φέρουν τη κυβέρνηση Μητσοτάκη και τώρα έρχεται ο κάθε Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο κάθε Νίκος Παναγιωτόπουλος και τους χαλάνε τη... χαλασμένη σούπα, λέγοντας το αυτονόητο, ότι η «μακεδονομάχος» Νέα Δημοκρατία αφήνει κατά μέρος την περικεφαλαία και προσχωρεί στη γραμμή της πιστής εφαρμογής της συμφωνίας.

«,,,Το θέμα όμως δεν είναι η προσγείωση της κυβέρνησης. Πάντα υπάρχει κάποια απόσταση μεταξύ αντιπολιτευτικής ρητορικής και κυβερνητικής πράξης» αναγνωρίζει ο κ. Πρετεντέρης. Τότε όμως, πού είναι το θέμα;

Το θέμα είναι ότι ανακαλύπτει ξαφνικά ότι θέλει τον κ. Μητσοτάκη «κακό παιδί» και του αναγνωρίζει ότι ως τέτοιο έφτασε από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Του ζητάει, λοιπόν, να συνεχίσει να παριστάνει τον ήρωα και όχι το... υποχείριο των ξένων.

Ο άνθρωπος που επανέφερε ανενδοίαστα τη γραμμή Σαμαρά για το Μακεδονικό, επενδύοντας στον εθνικισμό για να πετύχει τους στόχους του, καλείται να συνεχίσει και ως πρωθυπουργός την πολιτική της εξαπάτησης του λαού με εργαλείο την εθνικιστική ρητορεία.

Είναι, άλλωστε, εξαιρετικά χρήσιμος ένας πρωθυπουργός που θα παριστάνει τον αντάρτη, παίζοντας με τα εθνικά ζητήματα, την ώρα που θα είναι πιστός υπηρέτης συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Γι' αυτό τον στήριξαν προεκλογικώς, στήνοντας την απίστευτη αντι-ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα. Από αυτό θα εξαρτηθεί, άλλωστε, μετεκλογικώς, αν θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν...

Σχόλια:

Powered by Web Agency