Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 02:06:49 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | πολιτικη | Μητσοτάκης και γαλάζια συμμορία : Είναι όλοι τους για τα ...μπάζα !

Μητσοτάκης και γαλάζια συμμορία : Είναι όλοι τους για τα ...μπάζα !

GEORGIADHS.MHTSOTAKHSΜια γαλάζια συγκλονιστική αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας : Ο Τσίπρας έδωσε από 0,60 ευρώ σε Bloomberg και Handelsblatt...

Πιο συγκεκριμένα,

...Η «ναυαρχίδα» της τρολοεπικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας σε νέες αποκαλύψεις, ασχολείται σήμερα με τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1, κάνοντας λόγο για ψέματα αναφορικά με τις επενδύσεις.
Λογικό. Δεν υπάρχουν επενδύσεις στην Ελλάδα, αφού ο Τσίπρας τις πολέμησε με κάθε τρόπο. Μην πιστεύετε τα ψέματα που σας πλασάρουν. Μη μασάτε τον σανό των πληρωμένων με 0,60 ευρώ.
Σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι ο Τσίπρας βγάζει από τα «μαύρα» ταμεία του κυλικείου των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ τα ρέστα από τους καφέδες και τα δίνει δεξιά κι αριστερά για να να γράφονται θετικά ρεπορτάζ για την ελληνική οικονομία, την ώρα που σύσσωμη η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει τάματα να πάει κατά διαόλου, για να επιστρέψουν οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της εξουσίες στις καρέκλες τους.

...Μόλις χτες ο δαιμόνιος Τσίπρας έδωσε 0,60 ευρώ στο πρακτορείο Bloomberg να κάνει λόγο για «αναπάντεχη οικονομική ανθεκτικότητα» της ελληνικής οικονομίας.

Με άλλα 0,60 ευρώ πρακτορείο τόνισε ότι τον περασμένο μήνα, οι διεθνείς επενδυτές «άρπαξαν» ελληνικά δεκαετή ομόλογα ύψους 2,5 δισ. ευρώ και αναφέρθηκε στην αύξηση του ΑΕΠ σημειώνοντας ότι υπερβαίνει τα αντίστοιχα της Γερμανίας, της Γαλλίας και της ευρωζώνης. «Η ανάκαμψη του ΑΕΠ που ακολούθησε ξεπέρασε τη Γερμανία και τη Γαλλία, με προβλεπόμενο ρυθμό 1,9%, που φέρει την Ελλάδα στο νούμερο 10 των ευρωπαϊκών χωρών, πάνω από την προβλεπόμενη ανάπτυξη 1,4% της ευρωζώνης», σύμφωνα με την -πληρωμένη από το πρωθυπουργό με 0,60 ευρώ- έρευνα του Bloomberg

...Το Bloomberg έκανε δώρο την επισήμανση (χωρίς να πάρει άλλα 0,60 ευρω!) ότι δεν έχει υπάρξει τίποτε στις αγορές ομολόγων που να μπορεί να συγκριθεί με τις επιδόσεις των ελληνικών ομολόγων, αλλά ζήτησε 0,60x2=1,20 ευρώ για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι επενδυτές επιδεικνύουν τη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ελληνικές επιχειρήσεις εδώ και μια δεκαετία.

«....Μετά από οκτώ χρόνια ύφεσης, η ελληνική οικονομία επέστρεψε στην ανάπτυξη το 2018. Οι εξαγωγές αυξάνονται, ο τουρισμός αναπτύσσεται. Η οικονομική ανάκαμψη αντικατοπτρίζεται επίσης στους ισολογισμούς των εταιρειών: Σχεδόν 9 από τις 10 εισηγμένες εταιρείες που υπέβαλαν τους ετήσιους ισολογισμούς τους για το 2018 ανέφεραν κέρδη» γράφει η Handelsblatt, με τις απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες να θέλουν τον αρχισυντάκτη της γερμανικής εφημερίδας όχι μόνο να έχει πάρει 0,60 ευρώ για τον εαυτό του, αλλά να ζήτησε από τον Τσίπρα άλλα 0,60 ευρώ για τον συντάκτη της είδησης!

ΥΓ.: Επιφυλασσόμαστε σε επόμενο ρεπορτάζ να σας αποκαλύψουμε πώς ο αδίστακτος Τσίπρας χρημάτισε το FBI με 0,60 ευρώ για να εξυφάνει τη σκευωρία με τη Novartis!   (Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency