Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 02:46:06 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | οικονομια | Tα γαλάζια ψεύδη για τη ΔΕΗ, καταρρέουν...

Tα γαλάζια ψεύδη για τη ΔΕΗ, καταρρέουν...

dehΤη σημαντική δυναμική, την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα των υπό δημόσιο έλεγχο Διαχειριστών των δικτύων μεταφοράς και διανομής κατέδειξε η υπερπροσπάθεια των εργαζομένων και των διοικήσεών τους για την αποκατάσταση, πιο σύντομα ακόμη και από ό,τι προβλεπόταν, της ηλεκτροδότησης στη Χαλκιδική μετά τη σφοδρή κακοκαιρία της Τετάρτης.

...Απορίας άξιο είναι λοιπόν πως, ενώ κατά τη Ν.Δ. καταρρέουν η ΔΕΗ (ο ΔΕΔΔΗΕ είναι θυγατρική της), το σύστημα ηλεκτροδότησης, τα δίκτυα κ.λπ., οι δύο Διαχειριστές (ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ) κατάφεραν όχι μόνο να αποκαταστήσουν τα προβλήματα, αλλά και σε χρόνο ρεκόρ...

...Ιδιαίτερα δε στη σοβαρή βλάβη του δικτύου υψηλής τάσης, που δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του ελληνικού συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας και έχει χαρακτηριστεί από όλους όσοι έχουν γνώση του ηλεκτρικού τομέα ως πρωτοφανές συμβάν.

...Η μαραθώνια προσπάθεια νυχθημερόν όλου του δυναμικού των Διαχειριστών, αλλά και όλη η κινητοποίηση του μηχανισμού καθιστά σαφές ότι τα ψεύδη είναι που καταρρέουν, αλλά και μια ακόμα ηχηρή απόδειξη γιατί πρέπει να συνεχίσουν να αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού λαού...(Ν.Π.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency