Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 02:16:07 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | οικονομια | Ματαιώνεται οριστικά το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Ματαιώνεται οριστικά το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.

diadilosi-ntountoukaΜέχρι την ώρα (Κυριακή 17/3, 11:30 π.μ.), οι εργασίες του 37ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ δεν έχουν ξεκινήσει, καθώς το σκηνικό ακραίας αντιπαράθεσης μεταξύ της ηγεσίας της Συνομοσπονδίας και του ΠΑΜΕ οδήγησε σε ατέρμονες διαβουλεύσεις και ατελέσφορα «παζάρια» την Παρασκευή, ενώ το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί νέο συλλαλητήριο από νωρίς το πρωί της Κυριακής 17/3 έξω από το ξενοδοχείο «Ελίτ»

...Επόμενο, αναγκαστικό, βήμα μετά την οριστική διάλυση του Συνεδρίου, θα είναι να αναλάβει το πρωτοδικείο να ορίσει προσωρινή διοίκηση στην οποία θα αναθέσει το καθήκον να διενεργήσει το συνέδριο.

***Ο Παναγόπουλος ήθελε συνδρομή της Αστυνομίας

....Με δήλωσή του, το βράδυ του Σαββάτου 16/3 ο απερχόμενος πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος, επισφράγισε ουσιαστικά τη ματαίωση του συνεδρίου, επιρρίπτοντας την ευθύνη στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ οι οποίες «με πρωτοφανείς βιαιότητες και τραμπουκισμούς δεν μας επιτρέπουν να ασκήσουμε τα νόμιμα και δημοκρατικά δικαιώματά μας». Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση και την Ελληνική Αστυνομία «που δεν προστάτευσε δημοκρατικές διαδικασίες και δημοκρατικούς θεσμούς».

....Η ηγεσία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ) βρίσκεται στη μία πλευρά του διπόλου, απέναντι από το ΠΑΜΕ, ενός διπόλου που έχει τινάξει στον αέρα τη σημαντικότερη διαδικασία της κορυφαίας συνδικαλιστικής οργάνωσης της χώρας.
Η πρόθεση να «θυσιαστεί» ο Καταγεωργόπουλος και η συμμαχία ΠΑΣΚΕ - μητσοτακικής Δεξιάς

....Η ηγεσία της ΓΣΕΕ, σε μία κίνηση να δείξει συμβιβαστική διάθεση (;), έθεσε την Παρασκευή στην διάθεση του ΠΑΜΕ την παραίτηση του εκπροσώπου Τύπου της ΓΣΕΕ, εργοδότη - συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ Δ. Καραγεωργόπουλου, ο οποίος συγκεντρώνει και τα περισσότερα πυρά από την πλευρά του ΠΑΜΕ.

....Ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από σύνεδρος μέσω facebook, παραδεχόμενος έμμεσα ότι έχει βρεθεί στην Καλαμάτα μέσω ενός επαναληπτικού «συνεδρίου – μαϊμού» της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Τυχερά Παιχνίδια

Σχόλια:

Powered by Web Agency