Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 09:12:07 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι δράστες είχαν σχεδιάσει τον ομαδικό βιασμό.

Υπόθεση Τοπαλούδη: Οι δράστες είχαν σχεδιάσει τον ομαδικό βιασμό.

RODOS.ELENHΚαταπέλτης είναι το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τον 21χρονο Έλληνα και τον 19χρονο Αλβανό για τον βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο...Σύμφωνα με το Star, το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τον Έλληνα και Αλβανό κατηγορούμενο, περιγράφει τι συνέβη τη μοιραία νύχτα.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες συναντήθηκαν αρχικά μόνοι τους. Σύμφωνα με το βούλευμα, φέρονται να είχαν προαποφασίσει τον ομαδικό βιασμό της άτυχης φοιτήτριας.

Ο 20χρονος Αλβανός στη συνέχεια φέρεται να έστειλε μήνυμα μέσω Facebook στην ανυποψίαστη Ελένη Τοπαλούδη, προκειμένου να συναντηθούν.

Οι δύο νεαροί βρέθηκαν στις 21:00 το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου του 2018 και λίγο πριν τα μεσάνυχτα συνάντησαν την νεαρή φοιτήτρια.

Την βίασαν ενώ της άσκησαν σωματική βία. Το βούλευμα αναφέρει ότι την απείλησαν με μαχαίρι και με στραγγαλισμό σε μία προσπάθεια να την εξαναγκάσουν και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Επιπλέον, ο Ροδίτης κατηγορούμενος φέρεται μετά το έγκλημα να διέγραψε τον λογαριασμό του από το Facebook.

Στο βούλευμα σύμφωνα με το Star αναφέρεται επίσης ότι την ώρα που το κορίτσι βασανιζόταν, αν ένας από τους δυο ήθελε να αντιδράσει θα μπορούσε είτε να φύγει, είτε να παράσχει βοήθεια στη φοιτήτρια. «Δεν δικαιολογείται η υποταγή του ενός στη βούληση του άλλου δεδομένου ότι και οι δύο ήταν γυμνασμένοι» αναφέρει το βούλευμα.

Οι δύο κατηγορούμενοι από την αρχή κατηγορούν ο ένας τον άλλογια όλα όσα συνέβησαν...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency