Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 12:24:27 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Διαδηλώσεις ενάντια στον Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Διαδηλώσεις ενάντια στον Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

DIADHLOSH.APOLYSEISΓια τις κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη το Σάββατο 7/9, προετοιμάζονται φορείς, οργανώσεις και συλλογικότητες.

Ετσι, το απόγευμα του Σαββάτου στο Άγαλμα Βενιζέλου θα γίνει η συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ και ΕΚΘ, στην πλ. Αριστοτέλους θα βρεθεί το ΠΑΜΕ, η ΛΑΕ στη συμβολή Αγ. Σοφίας με Εγνατία, ενώ εξωκοινοβουλευτική αριστερά, συλλογικότητες και αντιεξουσιαστές δίνουν ραντεβού στην Καμάρα. Συγκέντρωση στο άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου έχουν εξαγγείλει και διάφοροι «μακεδονομάχοι».

...Σημειώνεται ότι μετά και τα πρόσφατα γεγονότα στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, διεξάγεται πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της προσωρινής διοίκησης της ΓΣΕΕ και του ΠΑΜΕ, με αναφορές και στις αυριανές διαδηλώσεις.

Στην Καμάρα θα βρεθούν και οι Επιτροπές ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική - σημειώνεται ότι η τελευταία σχετική εξέλιξη αφορά το «πράσινο φως» από το υπ. Περιβάλλοντος για συνέχιση των κατασκευαστικών εργασίων της «Ελληνικός Χρυσός»:

Τα αστυνομικά μέτρα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, συνολικά 11 διμοιρίες θα μετακινηθούν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα 5 διμοιρίες των ΜΑΤ και 6 των Υ.ΜΕ.Τ. Τα μέτρα ασφαλείας στη διεθνή έκθεση θα ενισχύσουν διμοιρίες από διπλανούς νόμους από τη Θεσσαλονίκη.

Σχόλια:

Powered by Web Agency