Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 12:14:05 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Μετά τη κατακραυγή : Διέγραψαν το στέλεχος της Ν.Δ., που αποκάλεσε «πίθηκο» πρόσφυγα από το Ιράν.

Μετά τη κατακραυγή : Διέγραψαν το στέλεχος της Ν.Δ., που αποκάλεσε «πίθηκο» πρόσφυγα από το Ιράν.

GIANNAROS.ND.RATSISTHSΗ Νέα Δημοκρατία διέγραψε, μετά τη γενική κατακραυγή, τον Θεόδωρο Γιάνναρο, μέλος του τομέα Υγείας της Πειραιώς, μετά τη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε σε ιρανό πρόσφυγα, τον Αράς Χαμπάι, τον οποίου αποκάλεσε «πίθηκο» και απόβρασμα. Ο ίδιος είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει, με φαιδρές διατυπώσεις, το ρατσιστικό του παραλήρημα.

Λίγο νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών της Τετάρτης, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις αναρτήσεις του στελέχους της Ν.Δ., φρόντισε να λάβει αποστάσεις λέγοντας πως «τέτοιες δηλώσεις δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία».

Υπενθυμίζεται πως πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς», απαντώντας στο ποστάρισμα που έκανε ο Arash Hampay στα αγγλικά: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό». Ο Hampay είναι πρόσφυγας από το Ιράν και ζει στην Ελλάδα.

Στο tweet του το στέλεχος της Ν.Δ. έγραψε: «Θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε»...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency