Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 09:33:36 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | κοινωνια | Ανάλγητοι κι ανεύθυνοι : Αφησαν τη Σαμοθράκη χωρίς πλοίο.

Ανάλγητοι κι ανεύθυνοι : Αφησαν τη Σαμοθράκη χωρίς πλοίο.

santoriniosΜετά και την απόσυρση του πλοίου ΑΖΟΡΕΣ, το ΥΝΑΝΠ οφείλει να λάβει άμεσες πρωτοβουλίες για δοθεί τέλος στον αποκλεισμό της Σαμοθράκης, τονίζει ο Ν. Σαντορινιός, καθώς η πλοιοκτήτρια ήδη κατέθεσε αίτημα απόσυρσης του πλοίου που αποδείχτηκε παντελώς ακατάλληλο για προσεγγίσεις στο νησί..

***Το σχόλιο του Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόσυρση του πλοίου ΑΖΟΡΕΣ EXPRESS από την έκτακτη δρομολόγησή του στο νησί της Σαμοθράκης:

«Λίγες ώρες μόνο μετά την ανακοίνωση του Τομέα Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ για την ακαταλληλότητα του πλοίου ΑΖΟΡΕΣ EXPRESS, να εξυπηρετήσει τις ακτοπλοϊκές ανάγκες του νησιού της Σαμοθράκης, λόγω του ακατάλληλου του μεγέθους του για τα δεδομένα του λιμανιού και λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, ήρθε το αίτημα της εταιρείας για απόσυρση του πλοίου από την γραμμή».

Και τονίζει ο Ν. Σαντορινιός: «Η πρόβλεψή μας για παράταση της τραγικής κατάστασης αποκλεισμού του νησιού, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Αναμένουμε την άμεση και χωρίς κωλυσιεργίες αντίδραση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού, τηρώντας την υποχρέωση που έχει η Πολιτεία απέναντι στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Σαμοθράκης».

Σχόλια:

Powered by Web Agency