Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 04:20:44 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | εξωτερικη πολιτικη | Και μετά ο Μητσοτάκης δηλώνει ότι αγωνίζεται κατά της Κλιματικής Αλλαγής...

Και μετά ο Μητσοτάκης δηλώνει ότι αγωνίζεται κατά της Κλιματικής Αλλαγής...

MHTS.AYSTHROSΟι πολιτικές ομάδες της Δεξιάς και ακροδεξιάς καταψήφισαν το ψήφισμα που πρότειναν Αριστερά και Πράσινοι, με τη στήριξη των Σοσιαλιστών, προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στον πρόεδρο της Βραζιλίας, μετά την οικολογική καταστροφή στον Αμαζόνιο

Την Δευτέρα 16/9, στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, GUE και Πράσινοι ζήτησαν την έκδοση καταδικαστικού ψηφίσματος για το έγκλημα που συντελείται στην Αμαζονία. Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα της Δεξιάς (και όχι μόνο), συμπεριλαμβανομένων των ευρωβουλευτών της ΝΔ, καταψήφισε την πρόταση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Χαρίτσης, χαρακτήρισε την επιλογή των ευρωβουλευτών της ΝΔ «σκιά για την ελληνική πολιτική ζωή» και κάλεσε την Πειραιώς να απαντήσει επίσημα επί του ζητήματος:

***Τι αναφέρει :

"...Η κλιματική αλλαγή μας αφορά όλους. Όλους; Μάλλον όχι. Τα μεγάλα λόγια για την οικολογία είναι εύκολα. Οι πράξεις είναι που μετράνε. Και εκεί, στις πράξεις, φαίνεται η μεγάλη διαχωριστική γραμμή μεταξύ προόδου και συντήρησης, οικολογικής αντίληψης και υποταγής στο κέρδος, δημοκρατίας και αυταρχισμού. Η επιλογή των ευρωβουλευτών της ΝΔ είναι μια σκιά για την ελληνική πολιτική ζωή. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επίσημη τοποθέτηση της Πειραιώς επί του ζητήματος...".. (Β.Κ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency