Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 03:07:58 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: ελλαδα | εξωτερικη πολιτικη | Στην Αθήνα ο υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Στην Αθήνα ο υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

KOYE.NIKOΣτην Αθήνα βρίσκεται από την Κυριακή 19/5 ο πρώην Γ.Γ. της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Βελγίου και Υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Νίκο Κούε (Nico Cue), προσκεκλημένος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκο Κούε, πλαισιωμένος από συνεργάτες του, παίρνει μέρος σε σειρά συναντήσεων αλλά και δημόσιων εκδηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 26ης Μάη.

...Ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Commission, βρέθηκε την Κυριακή στα Καλάβρυτα, όπου επισκέφτηκε το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, αλλά και τον τόπο της εκτέλεσης Ελληνίδων και Ελλήνων από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής. Στη συνέχεια παρευρέθηκε Και απεύθυνε χαιρετισμό σε δημόσια εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στα Καλάβρυτα, με θέμα: «Για την Ελλάδα των πολλών, για την Ευρώπη τω λαών», με ομιλητές/ριες τους/τις υποψήφιους/ες Ευρωβουλευτές/ριες του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Κωνσταντίνα Κούνεβα, Ιωάννα Κοντούλη, Πάνο Λάμπρου, Στέλλα Μπελιά και Αντώνη Ρέλλα. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε και η Σία Αναγνωστοπούλου, αν. Υπουργός Εξωτερικών.

,,,Σήμερα Δευτέρα, έχει προγραμματιστεί η συμμετοχή του στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στο ξενοδοχείο «Wyndham» με τίτλο: «Ήρθε η ώρα των πολλών, έχουμε τη δύναμη», με ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τους/τις υποψήφιους/ες Ευρωβουλευτές/ριες Σπύρο Δανέλλη, Πάνο Λάμπρου, Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου, Δημήτρη Παπαδημούλη και Νατάσα Ρωμανού.

...Αύριο Τρίτη, ο Νίκο Κούε θα παρευρεθεί στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» με θέμα: «Το εργατικό κίνημα απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά στην Ευρώπη». Ομιλητές, εκτός του Νίκο Κούε, θα είναι και οι υποψήφιοι/ες Ευρωβουλευτές/ριες Κωνσταντίνα Κούνεβα, Γιώτα Λαζαροπούλου και Γιώργος Πετρόπουλος...(Β.Κ., ΑΠΕ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency