Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 04:30:37 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: Αγροτικο Δελτιο | ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ | Στ. Αραχωβίτης: Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πλέον ότι εξαπατήθηκε από τη ΝΔ.

Στ. Αραχωβίτης: Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πλέον ότι εξαπατήθηκε από τη ΝΔ.

ARAXWBITHS.BOYLHΓια το είδος της αντιπολίτευσης που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς οφείλει να τιμήσει όλους εκείνους που τον ψήφισαν, να υπερασπιστεί κεκτημένα δικαιώματα αλλά και να στηρίξει αυτούς οι οποίοι τώρα πλέον αντιλαμβάνονται τι πραγματικά κάνει η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση μίλησε Στο Κόκκινο ο Σταύρος Αραχωβίτης, βουλευτής του κόμματος στον νομό Λακωνίας και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης.

...Ο  κ. Αραχωβίτης εξήγησε ότι ο κόσμος εξαπατήθηκε καθώς 71 μέρες μετά από αυτό που ψήφισε βλέπει – όσο και να μην θέλει να το παραδεχτεί – ότι παραπλανήθηκε. Γι' αυτό - όπως εξήγησε - και κανείς δεν μιλάει με θέρμη για τη ΝΔ και αυτό σύμφωνα με τον βουλευτή είναι φανερό στους χώρους εργασίας, στα καφενεία και άλλου καθώς «όλοι είναι κουμπωμένοι».

Ο κ. Αραχωβίτης τόνισε ότι ο κόσμος «σε εμάς έχει την ελπίδα του», καθώς το μόνο που κάνει η Νέα Δημοκρατία είναι να παρουσιάζει την αστυνομοκρατία ως ασφάλεια και αυτό δεν είναι καθόλου βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η ρητορική της ΝΔ περί ελάφρυνσης των αγροτών και της μείωσης του κόστους παραγωγής είναι απλά μια εύκολη ρητορική για την τωρινή κυβέρνηση, σε αντίθεση με όσα πρόλαβε να κάνει και να νομοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ (π.χ. μείωση ΦΠΑ από το 13% στο 6% για την τόνωση της ρευστότητας του αγροτικού κόσμου) και ουσιαστικά τη ΝΔ δεν την έχει προβληματίσει καθόλου η αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος η οποία θα επηρεάσει τον πρωτογενή τομέα και το παραγωγικό κομμάτι, ούτε ενδιαφέρθηκε για να υπάρξουν αντίμετρα. Μάλιστα, όπως εξήγησε ο κ. Αραχωβίτης, η ΝΔ δεν έχει πει τίποτα για το αγροτικό πετρέλαιο και αντιθέτως αυξάνει και το ρεύμα. Ο βουλευτής μίλησε για τις καθυστερήσεις και την ατολμία του ΣΥΡΙΖΑ και για τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισε ενώ σημείωσε ότι για να ωριμάσει και να φανεί ένα αποτέλεσμα χρειάζεται τον χρόνο του.

Σχόλια:

Powered by Web Agency