Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 08:39:03 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | FreeTime | Lifestyle | Από υπερβολική δόση οπιούχων πέθανε ο Prince.

Από υπερβολική δόση οπιούχων πέθανε ο Prince.

PRINCEΑπό υπερβολική δόση οπιούχων πέθανε ο διάσημος τραγουδιστής Prince...Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ο Prince έλαβε υπερβολική δόση της ουσίας fentanyl, μια ουσία πολύ ισχυρότερη από την ηρωίνη...Όπως αναφέρται στην έκθεση του ιατροδικαστή η υπερβολική δόση ελήφθη κατά λάθος. Σημειώνεται πως ο Prince έπαιρνε ισχυρά αναλγητικά λόγω προβλημάτων που είχε στο ισχίο και τα οποία τον ανάγκασαν να υποβληθεί σε επέμβαση το 2010. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο Prince είχε προκαλέσει ζημιά στους γοφούς της καθώς πηδούσε συνεχώς στις συναυλίες του φορώντας τακούνια...

...Ιατρικές συνταγές για οπιούχα φάρμακα είχαν ανακαλυφθεί στον χώρο που βρέθηκε ο τραγουδιστής. Οι ανακριτές εξέτασαν τον οικογενειακό γιατρό του Prince, δρα Μάικλ Τοντ Σούλενμπεργκ και έναν γιατρό ειδικό στα εθισμένα άτομα, τον δρα Χάουαρντ Κόρνφελντ που ήταν μεταξύ αυτών που βρήκαν το σώμα του Prince.

...Ο προσωπικός γιατρός του είπε ότι είχε συνταγογραφήσει φάρμακα στον τραγουδιστή, τα οποία όμως δεν έγιναν γνωστά. Ο γιος του Κόρνφελντ όμως, που δεν είναι γιατρός, είχε σπεύσει όταν ο Prince κατέρρευσε στη διάρκεια πτήσης φέροντας βουπρενοφίνη, φάρμακο που χρησιμοποιείται για να μειώνονται οι συνέπειες και τα συμπτώματα του εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες. Ο ίδιος ο Κόρνφελντ επρόκειτο να δει τον Prince την ημέρα του θανάτου του.

Σχόλια:

Powered by Web Agency