Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 04:41:27 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | FreeTime | Lifestyle | Το πρωί καθηγητής πανεπιστημίου και το βράδυ πορνοστάρ !

Το πρωί καθηγητής πανεπιστημίου και το βράδυ πορνοστάρ !

pornostar.kaθηγητηςΞαφνιάζει με τις δηλώσεις του, ο Νίκολας Γκοντάρ, ο οποίος για αρκετά χρόνια το πρωί ήταν καθηγητής πανεπιστημίου και το βράδυ πρωταγωνιστούσε σε ταινίες πορνό...Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο καθηγητής παραιτήθηκε από την έδρα του, αφού προηγουμένως διέκοψε και την δεύτερη καριέρα του στη βιομηχανία του πορνό...Η διπλή ζωή του καθηγητή αποκαλύφθηκε όταν ένας φοιτητής τον αναγνώρισε σε ταινία ενηλίκων.

...Ο Γκοντάρ, απόφοιτος της Οξφόρδης, δίδασκε Χημική Μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ της Αγγλίας επί 25 χρόνια...Παράλληλα, όμως είχε και μια δεύτερη ασχολία: ήταν πορνοστάρ, με το ψευδώνυμο "Old Nick"....Πρωταγωνιστούσε μάλιστα σε ταινίες σκληρού πορνό, όπου έκανε ερωτα με πολύ νεότερά του κορίτσια...

Μετά την αποκάλυψη αυτή, υπήρξαν πολλοί στο Διοικητικό Συμβούλιο του πανεπιστημίου που ζητούσαν την απόλυσή του.

...Τελικά, ο καθηγητής παραιτήθηκε μόνος του, καταγγέλοντας υποκριτική συμπεριφορά από τους επικριτές του.

"...Υπάρχει πολλή υποκρισία στον κόσμο, γιατί αυτοί που βλέπουν πορνό διαμαρτύρονται για τους πρωταγωνιστές. Γιατί φοιτητές και προσωπικό να είναι χαρούμενοι όταν βλέπουν πορνό και να μην τους αρέσει καθόλου όταν ανακαλύπτουν ποιός παίζει σε αυτές τις ταινίες;" δήλωσε στην εφημερίδα Sun.

Και πρόσθεσε: ..."...Το τί κάνω στην προσωπική μου ζωή είναι δική μου δουλειά και όχι του πανεπιστημίου. Δεν ξέρω τί θα σκεφτούν οι φοιτητές ή οι γονείς τους, αλλά εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε να διδάσκει τα παιδιά μου ένας πορνοστάρ".

   (Γ.Τ., πηγή: The Sun)

Σχόλια:

Powered by Web Agency