Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 04:55:10 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | FreeTime | Lifestyle | Η εξομολόγηση του Π. Δήμα: Η γυναίκα μου έχει όγκο...

Η εξομολόγηση του Π. Δήμα: Η γυναίκα μου έχει όγκο...

dhmas.pyrosΟ Πύρρος Δήμας μίλησε, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, για τη μάχη που δίνει η σύζυγός του, Αναστασία, με τον καρκίνο...«...Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα... εισπράξαμε πολλή αγάπη... Ο Γολγοθάς συνεχίζεται...».

...Μιλώντας για τις προτεραιότητες που έχει στη ζωή του, είπε:

«...Η οικογένειά μου πάνω απ' όλα. Η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, η Ελένη 21 ετών κάνει μεταπτυχιακό στο Σικάγο, ο Βίκτωρ 18 χρόνων πέρασε στο Γέιλ για πολιτικές επιστήμες, η Μαρία 16 και ο Νικόλας 7.

...Η Μαρία κάνει κωπηλασία και την πηγαίνω στον Άγιο Κοσμά κάθε μέρα. Θέλω τα παιδιά μου να κάνουν ό,τι δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω εγώ. Κλαίω όταν τα βλέπω να προκόβουν. Αυτά είναι τα καλύτερα μετάλλια μου.

...Μετά έρχεται η καριέρα. Οι Αμερικανοί με ζητούν από το 2012. ...Ομως, δεν ήθελα να φύγω όμως από την Ελλάδα. ..(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency