Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 07:30:47 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | FreeTime | Lifestyle | Η Αντζελίνα ζήτησε επίσημα διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ.

Η Αντζελίνα ζήτησε επίσημα διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ.

TZOLI.PHTH Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων...Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, η Τζολί κατέθεσε τα σχετικά νομικά έγγραφα την Δευτέρα. Μάλιστα, φέρεται να ζητά διαζύγιο λόγω ασυμβίβαστων διαφορών μεταξύ του ζευγαριού...

...Η λαμπερή ηθοποιός φαίνεται ότι αιτείται να διατηρήσει την κηδεμονία των έξι παιδιών του ζευγαριού αλλά ζητά από το δικαστήριο να δώσει δικαιώματα επίσκεψης.

...Πηγές κοντά στο ζεύγος δήλωσαν το TMZ ότι η απόφαση της Τζολί σχετίζεται με την ανατροφή των παιδιών. «Ήταν ενοχλημένη με τις μεθόδους του» φέρεται να είπε η ίδια πηγή στο TMZ.

...Ο δικηγόρος της πασίγνωστης πρωταγωνίστριας επιβεβαίωσε σε μια ανακοίνωσή που εξέδωσε ότι η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε πράγματι αίτηση διαζυγίου. «Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειά της αυτή την χρονική στιγμή» επισήμανε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ.

...Δεν φαίνεται να υπάρχει, όμως, «τρίτο πρόσωπο», όπως πολλές φορές έχουν ισχυριστεί αμερικανικά σκανδαλοθηρικά περιοδικά...(Α.Χ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency