Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 04:43:42 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | FreeTime | Lifestyle | Χωρίζει και επίσημα ο γιωργάκης...

Χωρίζει και επίσημα ο γιωργάκης...

PAP.EROTASΠλώρη για έναν τρίτο, (επίσημο) γάμο ο γιωργάκης της Μάργκαρετ, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του...Αυτό, το καλοκαίρι, μάλιστα, έκανε ό,τι μπορούσε για να δείξει στο κόσμο τη νέα σύντροφό του...Πρόσφατα, χωρίς να κρύβεται από κανέναν, κυκλοφορούσε στη Σκιάθο και έδειξε να διανύει νέα φάση στη ζωή του και απολαμβάνει τον έρωτά του με τη νέα του σύντροφο, την Ολλανδέζα γυμνάστρια Γουέντι Κόνελι...

...Η γνωριμία τους έγινε στη Σκιάθο, όπου και κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες... Όπως λένε οι μάρτυρες της πρώτης γνωριμίας του κ. Παπανδρέου με την Ολλανδή γυμνάστρια, υπήρξε έντονη χημεία που μετατράπηκε σε δυνατό έρωτα από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες.
...Πλέον, το νέο ζευγάρι εμφανίζεται χωρίς καμία προφύλαξη τόσο στις ταβέρνες της Σκιάθου (έχει σπίτι στο νησί των Σποράδων η Γουέντι Κόνελι) όσο και σε γνωστά εστιατόρια των βορείων προαστίων, τα οποία αποτελούσαν οικογενειακά στέκια του κ. Παπανδρέου...Μάλιστα, η 50χρονη Ολλανδή γυμνάστρια συνοδεύει τον πρώην πρωθυπουργό σε πολλά ταξίδια του στο εξωτερικό..., τα οποία, όμως, έχουν αραιώσει...(Α.Χ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency