Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 07:38:51 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | τεχνες | Πρόγραμμα νέων μέσων και τεχνολογιών για εφήβους για όλη την οικογένεια

Πρόγραμμα νέων μέσων και τεχνολογιών για εφήβους για όλη την οικογένεια

nees-texnologiesΗ Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μαζί με τους συμμετέχοντες του Medea Electronique Koumaria Residency θα προσφέρουν έναν κύκλο εργαστηριών και σεμιναρίων σχετικά με τα σύγχρονα νέα μέσα στην τέχνη και τον αυτοσχεδιασμό.

 

Με έμφαση στη θεματική προσέγγιση της γνώσης, το θέμα των εργαστηρίων και των σεμιναρίων, όπως και του residency, θα είναι η έννοια της ταυτότητας και πώς αυτή εκφράζεται. Τα εργαστήρια και τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (24-25/9) και το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου (8-9/10).
 


Οι συμμετέχοντες στα εργαστήρια θα έχουν άμεση επαφή όχι μόνο με την τελευταία τεχνολογία σε αντικείμενα όπως ο χορός, η ηλεκτρονική μουσική, η video art, το VJing, η φωτογραφία και το stop-motion animation, αλλά και προσωπική διδασκαλία από καταξιωμένους επαγγελματίες. Τα εργαστήρια θα ολοκληρωθούν με ένα συλλογικό έργο από τις διαφορετικές ομάδες, το οποίο θα παρουσιαστεί στη Μικρή Σκηνή της Στέγης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στις 9 Οκτωβρίου 2011.Στα εργαστήρια οι συμμετέχοντες:
Θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν/συζητήσουν/γνωρίσουν επαγγελματίες του χώρου, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Θα λάβουν πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις γύρω από το αντικείμενο που έχουν επιλέξει με κοινό άξονα τα νέα μέσα.
 Θα αξιοποιήσουν τα νέα μέσα και την υπάρχουσα τεχνολογία για τη δημιουργία έργων πολυμέσων.
Θα εργαστούν σε ομάδες και, με αφετηρία την έννοια της συνεργασίας, θα παρουσιάσουν στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών το έργο πολυμέσων που δημιούργησαν στα εργαστήρια.


 
Συμμετοχή - Κρατήσεις: 
Για την συμμετοχή στα εργαστήρια είναι απαραίτητη η συνεννόηση με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Στέγης. Η κράτηση θέσεων γίνεται με e-mail στο education@sgt.gr ή τηλεφωνικά στο 213 0178034 (υπεύθυνη: Μυρτώ Λάβδα).

Πηγή: elculture

Σχόλια:

Powered by Web Agency