Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 09:54:25 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | πολιτιστικα νεα | Χριστούγεννα στο Πεδίο του Άρεως με την Περιφέρεια Αττικής.

Χριστούγεννα στο Πεδίο του Άρεως με την Περιφέρεια Αττικής.

XRISTOYGENNA.PEDIONΓια μια ακόμη χρονιά το Πεδίο του Άρεως γίνεται κέντρο πολιτισμού και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους, με ένα πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνονται από την Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα, με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση για όλους τους πολίτες, το Πάρκο φιλοξενεί σειρά εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν έως το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου...

...Πρόκειται για εκδηλώσεις υψηλού πολιτιστικού επιπέδου, τις οποίες έχει καθιερώσει τα τελευταία τρία χρόνια η Περιφέρεια Αττικής στο Πεδίο του Άρεως. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες με τη συμμετοχή κορυφαίων μουσικών συνόλων όπως, μεταξύ άλλων, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής. Και φέτος νέοι καλλιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν στο ευρύ κοινό.

...Τέλος, φέτος, στις εκδηλώσεις αυτές, έρχεται να προστεθεί μια νέα πρωτοβουλία. Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, η παιδική χορωδία ROSARTE θα πραγματοποιήσει συναυλίες στους σταθμούς Μετρό Μοναστηράκι - Κεραμεικός - Σύνταγμα...(A.X.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency