Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 05:22:05 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | πολιτιστικα νεα | «Ζυθογνωσία» στο Ζάππειο...

«Ζυθογνωσία» στο Ζάππειο...

MPYRAΜπύρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού θα δοκιμάσουν οι ζυθόφιλοι στην 4η διοργάνωση της έκθεσης «Ζυθογνωσία» στις 14 και 15 Οκτωβρίου στο Ζάππειο...Στη "Ζυθογνωσία" συμμετέχουν οι περισσότεροι έλληνες μικροζυθοποιοί, με κάποιους να εμφανίζονται για πρώτη φορά σε έκθεση. Θα υπάρχουν μπίρες απ' όλη την Ελλάδα, όπως: Κρήτη, Εύβοια, Χίο, Ρόδο, Σαντορίνη, Πελοπόννησο, Κεφαλονιά, Μύκονο, Κέρκυρα, Στερεά Ελλάδα, Μακεδονία ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν και πολύ ιδιαίτερες μπίρες από χώρες όπου η μικροζυθοποιία ανθεί, όπως οι ΗΠΑ, η Αγγλία και η Ιταλία...

...Όλοι σχεδόν οι τύποι μπίρας θα είναι παρόντες στην έκθεση, ενώ στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεών της, θα διεξαχθούν πρωτότυπες γευστικές δοκιμές όπως για παράδειγμα η γευσιγνωσία που θα συνδυάζει «ακραίες γεύσεις» με «ακραίες» σε στυλ μπίρες που είναι τάση στο χώρο αυτό (π.χ. μαύρη μπίρα που έχει παλαιώσει σε βαρέλι που πρωτύτερα είχε φιλοξενήσει ένα σπουδαίο κόκκινο κρασί).

...Παράλληλα, θα παραβρεθεί ο μικροζυθοποιός Στιβ Γκαμάζ, ιδιοκτήτης της Bronckhorster Brewing Company, μία από τις ανερχόμενες μικροζυθοποιείες της Ολλανδίας, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και δημιουργία δεσμών με τους έλληνες ζυθοποιούς.

...Τέλος, η έκθεση φέτος εμπλουτίζεται με διάφορες επιπλέον υπηρεσίες, όπως την καντίνα/«food truck» Po'Boys με γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του Αμερικανικού Νότου, το ανδρικό κουρείο Don Βarber & Groom, σαλόνι για τατουάζ και επιλεγμένο ρουχισμό.

***Η έκθεση πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο Ζάππειο από τις 12:00 έως τις 21:00...(Α.Χ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency