Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 11:22:35 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | πολιτιστικα νεα | Οινοξένεια 2017: «Τα χρώματα της γεύσης» στην Αιγιάλεια.

Οινοξένεια 2017: «Τα χρώματα της γεύσης» στην Αιγιάλεια.

oinoxenia«Τα χρώματα της γεύσης» είναι ο θεματικός τίτλος των φετινών εκδηλώσεων «Οινοξένεια 2017» που εξερευνά την αρμονία κρασιού και φαγητού, ενώ παράλληλα αναδεικνύει την ομορφιά του τοπίου με πρωτότυπες εκδηλώσεις πολιτισμού. Οι φετινές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από τις 17 έως τις 27/8/2017 .

...Στο πλαίσιο διοργάνωσης των Οινοξενείων θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου περιήγηση επισκεπτών σε καλλιέργειες σταφίδας, αμπελώνες και αγροτικές εγκαταστάσεις, όπου οι επισκέπτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία του τρύγου και να περιηγηθούν στις καλλιέργειες .
...Η διοργάνωση της περιήγησης γίνεται από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α σε συνεργασία με το Φιλοπροοδευτικό Σύλλογο Γρηγόρι «Ο Άγιος Γρηγόριος» και την ξενάγηση θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Φαρμακόπουλος .
...Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
...Αιτήσεις συμμετοχής έως 14 Αυγούστου
..Πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να αντλήσετε από τις σελίδες της ΔΗΚΕΠΑ και των Οινοξενείων: www.dikepaigialeias.gr & www.oinoxeneia.gr

Σχόλια:

Powered by Web Agency