Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 10:19:51 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | μουσικη | Δεν θέλουν να δουν τον χρυσαυγίτη Σφακιανάκη στην Αλβανία.

Δεν θέλουν να δουν τον χρυσαυγίτη Σφακιανάκη στην Αλβανία.

SFAKIANAKHSΤο μίσος που εκτοξεύει κατά καιρούς φαίνεται πως πληρώνει ο Έλληνας τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος έχει προγραμματίσει συναυλία στη γειτονική Αλβανία και, όπως όλα, δείχνουν μόνο ευπρόσδεκτος δεν είναι...Μετά από αναρίθμητες ρατσιστικές του δηλώσεις, υπέρ της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, κατά των ίδιων των Αλβανών και όχι μόνο, ο Νότης Σφακιανάκης μποϊκοτάρεται άκρως επιτυχημένα από τους γείτονες. Μάλιστα, έκανε έκκληση στους κατοίκους των Τυράννων να παρευρεθούν στη συναυλία του, που πραγματοποιείται στην πόλη, μιλώντας... αλβανικά.

...Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής μιλώντας σε αλβανικά ΜΜΕ είπε:

«...Δεν έχεις πει παραμικρό και σου βάζουν το στόμα λόγια που δεν τα άκουσε ποτέ άνθρωπος. Οι κάτοικοι του τόπου είναι αρχαίοι Ιλλυρείς». Σε μία προσπάθεια δε, να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να αποδείξει πως δεν αντιμετωπίζει ρατσιστικά τους γείτονες είπε στα αλβανικά:

«...Σας θέλω πολύ σας περιμένω στο Μέγαρο των συνεδριών».

...Οι αντιδράσεις προήλθαν από ένα μεγάλο κομμάτι του καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας όπως για παράδειγμα ο γνωστός Αλβανός τραγουδιστής Elton Deda, κάλεσε με ανάρτησή του στο facebook σε μποϊκοτάζ της συναυλίας..(Α.Χ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency