Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 01:55:24 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | μουσικη | Στην Αθήνα οι Calexico !

Στην Αθήνα οι Calexico !

calexicoΑπό το Tucson της Αριζόνα, το συγκρότημα που 'ενώνει' με το όνομά του το Μεξικό με την Καλιφόρνια, έρχεται για μία ακόμη φορά στην Αθήνα. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, οι Calexico θα πάρουν τα όργανα και την country-jazz διάθεσή τους και θα έρθουν στο Ηρώδειο για μία και μοναδική συναυλία υπό το φως των αστεριών της καλοκαιρινής Αθήνας. Alone again or.

Η ανάγκη του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών να μπει στα χωράφια της διεθνούς μουσικής σκηνής καλώντας ονόματα (όπως αυτό του Μπιλ Μάρεϊ) που αγαπιούνται ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό έφερε και την συμμετοχή των Calexico οι οποίοι τα τελευταία είκοσι και βάλε χρόνια (από τη σύστασή τους σε μπάντα) μετρούν μερικούς από τους μεγαλύτερους φαν τους μέσα στο ελληνικό κοινό.

Από σεβασμό προς αυτό το γεγονός, τη γενικότερη στήριξη που έχει λάβει το συγκρότημα από το ελληνικό κοινό και σίγουρα, την τρέλα που κουβαλάει ο frontman Joey Burns αποφάσισε να ανακοινώσει τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Αθηνών μέσα από ένα βίντεο. Γυρισμένο στην κουζίνα του. Με ένα καουμπόικο καπέλο στο κεφάλι και μία ροζ κιθάρα που γραντζουνάει στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο.

Σχόλια:

Powered by Web Agency