Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 05:49:17 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | μουσικη | Πέθανε ξαφνικά, η τραγουδίστρια των Cranberries.

Πέθανε ξαφνικά, η τραγουδίστρια των Cranberries.

cranberriesΗ τραγουδίστρια Ντολόρες Ο'Ρίορνταν του ιρλανδικού συγκροτήματος εναλλακτικού ροκ The Cranberries απεβίωσε αιφνιδίως σε ηλικία 46 ετών, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Ιρλανδίας RTE...Η Ο'Ρίορνταν ήταν επί 13 χρόνια η βασική φωνή και στιχουργός του συγκροτήματος, μέχρι τη διάλυσή του, το 2003. Στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα μέχρι το 2009, που το συγκρότημα επανενώθηκε και έκανε περιοδείες σε όλον τον κόσμο...

...Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν διευκρινιστεί...

...H O'Riordan γεννήθηκε το 1971 στο Limerick της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας και το 1990 μπήκε στους Cranberries ως τραγουδίστρια, μετά από audition. Το όνομά της πρωτοέγινε γνωστό από το "Linger" (Βρετανία #74, Η.Π.Α. #8), παρέμεινε δε στους Cranberries ως το 2003, όταν και διαλύθηκαν -οπότε συνέχισε ως σόλο καλλιτέχνιδα. Το γκρουπ ξανάσμιξε ωστόσο το 2009 και πέρυσι, μάλιστα, έβγαλαν και νέο δίσκο, το Something Else (Βρετανία #18).

...Η O'Riordan πέθανε εντελώς αναπάντεχα στο Λονδίνο, όπου είχε μεταβεί αυτές τις μέρες για ηχογραφήσεις. Ήταν μόλις 46 ετών και ο θάνατός της φαίνεται να οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς...(Α.Χ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency