Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 05:33:03 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | μουσικη | Η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision.

Η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision.

DEMI.EYROVISIONΗ Ελλάδα πήρε την πρόκριση για τον τελικό της Eurovision με την Demy και το «This is love» και μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στον τελικό του διαγωνισμού! Πέρασε και η Κύπρος με τον Hovig και το «Gravity».

...Η Demy έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και εντυπωσίασε το κοινό που βρέθηκε στην Ουκρανία αλλά και τους τηλεθεατές σε όλη την Ευρώπη! Έτσι, πήρε το ένα από τα δέκα εισιτήρια και θα δώσει το παρών στον τελικό του Σαββάτου.

...Μαζί της στον τελικό και η Κύπρος, με τον Hovig και το «Gravity»! Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, Σουηδία, Πορτογαλία, Πολωνία, Αρμενία, Αυστραλία, και Βέλγιο.

...Οι χώρες οι οποίες θα διαγωνιστούν στον δεύτερο ημιτελικό στις 11 Μαΐου...

1. Σερβία
2. Αυστρία
3. ΠΓΔΜ
4. Μάλτα
5. Ρουμανία
6. Ολλανδία
7. Ουγγαρία
8. Δανία
9. Ιρλανδία
10. Σαν Μαρίνο
11. Κροατία
12. Νορβηγία
13. Ελβετία
14. Λευκορωσία
15. Βουλγαρία
16. Λιθουανία
17. Εσθονία
18. Ισραήλ

...Στον τελικό της 13ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι από τους δύο ημιτελικούς -δέκα από κάθε βραδιά- οι «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια Ουκρανία.

...Στον σχολιασμό και στην παρουσίαση τόσο του δεύτερου ημιτελικού όσο και του τελικού, θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

...Τη μεγάλη βραδιά του τελικού, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που έχει συμμετάσχει τρεις χρονιές στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα.

...Σε απευθείας σύνδεση με το Κίεβο της Ουκρανίας η ΕΡΤ1, η ΕΡΤHD και η ERTWorld την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 22:00 θα μεταδώσει τον δεύτερο ημιτελικό καθώς και τον τελικό του Διαγωνισμού το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στις 22:00.

...Κατά τον πρώτο ημιτελικό δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι χώρες που διαγωνίζονται, αλλά και τρία από τα διαγωνιζόμενα κράτη που θα διαγωνιστούν απευθείας στον τελικό, τα οποία είναι η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ισπανία.

...Τα μεγάλα φαβορί τόσο για τον ημιτελικό της Πέμπτης όσο και για το τελικό είναι η Σουηδία, η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν.

Σχόλια:

Powered by Web Agency