Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 01:31:46 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | μουσικη | Οι Pink Floyd επανενώνονται για χάρη της Παλαιστίνης !

Οι Pink Floyd επανενώνονται για χάρη της Παλαιστίνης !

Pink.Floyd«...Οι Pink Floyd επανενώνονται για να συμπαρασταθούν στις Γυναίκες του Στολίσκου Ελευθερίας της Γάζας. Ο David Gilmour, ο Νick Mason και ο Roger Waters υποστηρίζουν ενωμένοι της γυναίκες του Στολίσκου Ελευθερίας της Γάζας και καταγγέλλουν την παράνομη σύλληψη και κράτησή τους σε διεθνή ύδατα από τις ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις».

...Με αυτό το μήνυμα στην επίσημη σελίδα του στο Facebook το θρυλικό ροκ συγκρότημα Pink Floyd προανήγγειλε την επανένωση του, με στόχο να υποστηρίξουν τις γυναίκες που επέβαιναν στο «Πλοίο των Γυναικών για την Γάζα», το οποίο παρεμποδίστηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις ενώ προσπαθούσε να εισέλθει στη Λωρίδα της Γάζας.

...Το «Πλοίο των γυναικών για τη Γάζα» με την επωνυμία Ζαϊτούνα Ολίβα, απέπλευσε πριν από μερικές ημέρες από την Βαρκελώνη σε μία προσπάθεια να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας που έχει επιβάλει από το 2006 η κυβέρνηση του Ισραήλ.

...Παρά το γεγονός ότι το πλοίο έπλεε σε διεθνή ύδατα, οι ισραηλινές ναυτικές δυνάμεις επενέβησαν και έθεσαν υπό κράτηση τις ακτιβίστριες, υποστηρίζοντας ότι ήταν εντός των ισραηλινών χωρικών υδάτων...Ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει κάποιο live, ωστόσο το φανατικό κοινό τους αδημονεί.

Σχόλια:

Powered by Web Agency