Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 01:33:55 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | κινηματογραφος | Thessaloniki Animation Festival...

Thessaloniki Animation Festival...

filmΣυνολικά 96 ταινίες animation απ' όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα του 1ου Thessaloniki Animation Festival, το οποίο ξεκίνησε χθες σήμερα και θα ολοκληρωθεί σήμερα  Κυριακή...

...Η διοργάνωση ξεκίνησε με αφιέρωμα στα 70 χρόνια ελληνικό animation (1945-1975 και περιλαμβάνει αφιέρωμα στα καλύτερα επιλεγμένα animation των τελευταίων ετών, που έχουν προβληθεί στο "Be There Corfu Animation Festival", σεμινάρια και παράλληλες εκδηλώσεις.
...Επίτιμος καλεσμένος είναι ο Ρόνι Όρεν, ειδήμονας του είδους και πρύτανης του τμήματος animation Bezalel Academy of Fine Arts&Design Jerusalem, ο οποίος σε σεμινάρια (masterclass) για stop animation θα... δώσει τα φώτα του.

...Για μια διοργάνωση που έλειπε από την πόλη, η οποία έχει Σχολή Κινηματογράφου, Θεάτρου και Καλών Τεχνών, έκανε λόγο ο Δημήτρης Σαββαΐδης από την ομάδα AddArt, που βρίσκεται πίσω από το Thessaloniki Animation Festival.
...Όπως είπε, στόχος της AddArt είναι μια ποιοτική διοργάνωση που θα βοηθήσει να αναδειχθούν νέοι δημιουργοί.
...Οι προβολές και τα σεμινάρια του Thessaloniki Animation Festival πραγματοποιούνται στον κινηματογράφο "Αλέξανδρος"...

***Η είσοδος είναι ελεύθερη  για το κοινό...

Σχόλια:

Powered by Web Agency