Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 05:03:15 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | θεατρο & χορος | Ηθοποιός κρεμάστηκε κατά λάθος σε παράσταση.

Ηθοποιός κρεμάστηκε κατά λάθος σε παράσταση.

ITALIA.HΘOPOIOSΔραματική τροπή πήρε μια παράσταση πειραματικής θεατρικής σκηνής στην Ιταλία, όταν κατά τη διάρκειά της ο ηθοποιός Ραφαέλ Σουμάχερ κρεμάστηκε κατά λάθος και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση...Ο ηθοποιός που εμφανιζόταν στην παράσταση «Mirages», στο θέατρο Lux στην Πίζα, δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, σφράγισε το θέατρο και μιλά με μέλη του θιάσου και θεατές, σύμφωνα με τους «Times»...

...Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ένας θεατής, απόφοιτος της ιατρικής, συνειδητοποίησε ότι ο 27χρονος ηθοποιός πραγματικά είχε απαγχονιστεί, όταν έσφιξε το σχοινί που ήταν γύρω από τον λαιμό του και το χέρι του άρχισε να τρέμει.

...Ο θεατής έτρεξε να τον βοηθήσει και χαλάρωσε την θηλιά πριν κατεβάσει τον ηθοποιό στο έδαφος, μαζί με ένα ακόμη άτομο. Η μητέρα του 27χρονου, απέρριψε μία από τις πρώτες υποθέσεις της αστυνομίας, ότι μπορεί ο Σουμάχερ να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. «...Ο γιος μου έχασε πρόσφατα τον πατέρα του και τερμάτισε μία σχέση, αλλά είχε βρει ξανά την ηρεμία του. Δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας, δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει...», δήλωσε η γυναίκα.

...Σύμφωνα με ένα από τα δημοσιεύματα, το κουτί στο οποίο επρόκειτο να στέκεται ο Σουμάχερ την ώρα που είχε τη θηλιά στον λαιμό του, μετακινήθηκε. Επίσης, θεωρητικά θα είχε περασμένο στο σώμα του και έναν ιμάντα.

«...Η θηλιά θα ήταν ψεύτικη και ο ιμάντας θα τον κρατούσε αν έπεφτε. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς συνέβη κάτι τέτοιο...», είπε ένας από τους ηθοποιούς της παράστασης...(ΑΝΣΑ)

Σχόλια:

Powered by Web Agency