Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 09:53:51 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | θεατρο & χορος | Ο Κώστας Καζάκος επικεφαλής στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Ο Κώστας Καζάκος επικεφαλής στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

KAZAKOS.KΟ ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Καζάκος, στέλεχος του ΚΚΕ,  θα είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, ύστερα από σχετική απόφαση που πήρε το διοικητικό συμβούλιο...Σε δηλώσεις του για την επιλογή του Κώστα Καζάκου, ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, τόνισε: «...Είναι μεγάλη τιμή για το θέατρό μας να έχει έναν άνθρωπο, που όλη του η ζωή είναι ταυτισμένη με το θέατρο και τις αξίες του»...

«...Είναι μεγάλη χαρά για τον πατραϊκό λαό να έχει κοντά του τον άνθρωπό του, τον Κώστα Καζάκο. Τον περιμένουμε και είμαστε σίγουροι και για το αποτέλεσμα της δουλειάς του» πρόσθεσε.

...Σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την επιλογή του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή, ο δήμαρχος Πατρέων σημείωσε ότι τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και επελέγη ο καλύτερος, ένα στολίδι για την πόλη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «...Είναι τιμή μας να έχουμε ανθρώπους τέτοιου βεληνεκούς στην Πάτρα, που είναι στα σπίτια και τις καρδιές όλων μας...» υπογράμμισε ο κ. Πελετίδης. «...Μόνο οι πικρόχολοι διαφωνούν με την επιλογή του Κώστα Καζάκου...» συμπλήρωσε.

...Με 5 ψήφους, αυτές των μελών του Διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, που πρόσκεινται στην παράταξη της Δημοτικής αρχής του Κώστα Πελετίδη, εξελέγη ο Κώστας Καζάκος.

...Τα υπόλοιπα 4 μέλη, Μαριάννα Σταματιάδου, Κώστας Σπαρτινός, Χαριτίνη Καρλιαύτη και ο Παναγιώτης Τσερόλας δεν συμμετείχαν τελικά στην διαδικασία της ψηφοφορίας θεωρώντας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε η κυρία Καρλιαύτη, προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα...(Α.Χ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency