Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 07:17:10 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | θεατρο & χορος | Η Ομάδα «Δράσις» μπαίνει «Μες Στο Βρακί Της»

Η Ομάδα «Δράσις» μπαίνει «Μες Στο Βρακί Της»

ΔΡΑΣΗ.ΘΕΑΤΡΙΚΗ.ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΤην κωμωδία του Georges Feydeau, «Un Fil ‘A La Patte», διάλεξε να παρουσιάσει η Ομάδα «Δράσις» φέτος, με ελληνικό τίτλο «Μες Στο Βρακί Της», κάθε Δευτέρα και Τρίτη, από τις 9 Δεκεμβρίου, στο Θέατρο Πειραιώς 131...Μια κωμωδία, με την οποία η Ομάδα «Δράσις» γιορτάζει και την επιστροφή στις ρίζες της.

...Ο σκηνοθέτης Βασίλης Μυριανθόπουλος συναντά και πάλι την αρχική ομάδα της «Δράσης», υπαίτιας για μία από τις ωραιότερες κωμωδίες των νεότερων χρόνων, το «Μόλις Χώρισα» (πρώτη παράσταση; Δεκέμβριος του 1998). Ένας χωρισμός, ένα στριπτίζ, ένα σφηνάκι Smirnoff, μια παρουσίαση τάπερ, πολλά beat, πολύ χιούμορ και ένα στόρι που άγγιξε τις καρδιές όλων, κατασκηνώνοντας για πάντα, στις πιο πετυχημένες μας θεατρικές αναμνήσεις.

...Το ίδιο σκοπεύουν να επαναλάβουν και τώρα. Μια κωμωδία παρεξηγήσεων, από αυτές στις οποίες ο Georges Feydeau είναι μετρ και μεγάλος μάστορας, συναντά μια ομάδα που, δεν σηκώνει παρεξήγηση, παίζει την κωμωδία στα δάχτυλά της και μας έχει κάνει να γελάσουμε μέχρι παρεξηγήσεως στο παρελθόν.

***Η ιστορία q
...Ο Μπουά απόψε αρραβωνιάζεται την Βιβιάν. Αλλά είναι εραστής της Λουσέτ, η οποία είναι αρτίστα του μιούζικ χωλ. Η μητέρα της Βιβιάν, καλεί την Λουσέτ να τραγουδήσει στους αρραβώνες, χωρίς να το ξέρει κανείς…
Κι εκεί αρχίζουν όλα! Ανάμεσα σε πόρτες που ανοιγοκλείνουν, οι 16 ήρωες μας, πέφτουν από παρεξήγηση σε παρεξήγηση και από ψέμα σε ψέμα, προσπαθώντας, μάταια, να αναιρέσουν, ότι η γυναίκα θα έχει για πάντα τον άντρα «Μες Στο Βρακί Της»!

...Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1965. Σπούδασε θέατρο (Δραματική Σχολή Π. Κατσέλη, Δραματική Σχολή Πειραϊκού Συνδέσμου), ζωγραφική κοντά στο Γ. Μπουρναζάκη, και χορό με τους Ζουζού Νικολούδη, Γιάννη Μέτση και Konrad Bukes. Εργάζεται ως σκηνοθέτης, ηθοποιός, χορευτής και χορογράφος και έχει καταξιωθεί στο χώρο του θεάτρου...

Σχόλια:

Powered by Web Agency