Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 04:26:10 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | θεατρο & χορος | «Ολος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα»

«Ολος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα»

neoellhniko theatroΗ γνωστή παρέα των τεσσάρων ξαναχτυπά! Ο Άκης Σακελλαρίου, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γεράσιμος Γεννατάς κι ο Αντώνης Λουδάρος ανεβάζουν για μία ακόμη φορά τα Άπαντα του Σαίξπηρ, έτσι τουλάχιστον θέλουν να πιστεύουν, με τον εξωπραγματικά επηρμένο τίτλο «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα», στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη...

...Η υπόσχεση ότι η παράσταση αυτή τη φορά θα είναι ανανεωμένη με πλειάδα σκηνικών εφέ, μουσικών εφέ, φωτιστικών εφέ, και γενικώς... εφέ - αλλά στην ουσία πολύ καλύτερη γιατί απαγόρευσαν στο σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Αρβανιτάκη να έρχεται στις πρόβες, φυσικά μόνο αφελή κορόιδα μπορεί να ξεγελάσει.

...Επειδή όμως οι «τέσσερεις Σεξπιροφύλακες» (χα χα, πολύ αστείο) κρίνουν ότι από αφελή κορόιδα το ελληνικό φιλοθεάμον κοινό άλλο τίποτα, είναι αισιόδοξοι ότι και πάλι θα σκίσουν.

..Το επιχείρημα τους, το ίδιο εδώ και 17 χρόνια, το πείραξαν ελάχιστα ώστε να ακούγεται κάπως πιο καίριο στις στριμωγμένες εποχές που βιώνουμε:

...Πριν απ’ αυτή την παράσταση, για να πείτε πως “έχετε δει Σαίξπηρ”, θα έπρεπε να πάτε στο θέατρο 37 φορές, κάτι εντελώς αντιοικονομικό για την περίοδο λιτότητας που διανύουμε!

...Τώρα όμως σας δίνεται η ευκαιρία με ένα και μόνο εισιτήριο (άντε δύο αν θέλετε να κάνετε επίδειξη στην/στον συνοδό σας) να μαλώνετε με πραγματικά επιχειρήματα πλέον για το αν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα θα είχαν μέλλον ως ζευγάρι, για το αν ο Άμλετ ήταν όντως αναβλητικός ή απλώς περίμενε βοήθεια από την Ευρώπη, ή για το ποιόν έλληνα πολιτικό σας θυμίζει ο Ριχάρδος ο Γ’.

...Κι ας μην ξεχνάμε φυσικά και την interactive ψυχανάλυση της Οφηλίας που λειτουργεί σαν μπόνους! Μπόνους γιατί αποφασίζεται ανάλογα με τον ίστρο και την έμπνευση της στιγμής…

***...Ολόκληρος ο Σαίξπηρ - και τα 37 έργα - ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΩΡΑ! (ή τα λεφτά σας πίσω).

...Ναι, δεν ακούσατε λάθος! Η παράσταση που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Σαίξπηρ δεν είχε υποπτευθεί καν την έννοια του μοντάζ!»

....ΠΡΟΣΟΧΗ: Το έργο είναι ακατάλληλο για όσους τρέφουν παθολογική λατρεία στο Σαίξπηρ.

«...Ολόκληρος Ο Σαίξπηρ σε Μια Ώρα!» Η παράσταση για την οποία οι κριτικοί όλου του κόσμου ανέκραξαν ομόφωνα “Μια απίστευτη βλακεία!” αλλά το κοινό αγκαλιάζει πάντα με αγάπη και στοργή! (Τουλάχιστον στην αρχή... Στο τέλος φωνάζουνε κι αυτοί: “Σας παρακαλούμε, φτάνει! Όχι άλλο!”).

...Οι ρίμες και οι μουσικές λούπες του Οθέλλου είναι δια χειρός του γνωστού Έλληνα ράπερ… Nivo!......Συνιστάται επίσης να το αποφεύγουν άτομα υπέρ-σοβαρά.

***Ολα αυτά τη Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 21.30

***Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 20€ , Μαθητικό - Φοιτητικό: 15€

***Προπώληση εισιτηρίων:
Cine Πετρούπολις, Λ.Πετρουπόλεως 168 [Τηλ. 210 5012 391 (7.00μ.μ. - 12.00μ.μ.)]
...Δημαρχείο Πετρούπολης 25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη  (Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00π.μ. - 2.00μ.μ. )

...Θέατρο Πέτρας - Ίλιον (Ολυμπίας), Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5062 166...(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια:

Powered by Web Agency