Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 05:23:39 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | τεχνες & πολιτισμος | θεατρο & χορος | 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής στο Γαλάτσι.

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής στο Γαλάτσι.

FESTIBAL.XOROYΧρώματα και μουσικές από όλο τον κόσμο θα κατακλύσουν το Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, από την Τετάρτη 29 Αυγούστου έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, με αφορμή το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής...Στα πλαίσια του φεστιβάλ, στη σκηνή του θεάτρου θα συναντηθούν 350 χορευτές & μουσικοί από 12 χώρες του κόσμου, σε μία παράσταση με τίτλο «Χορευτές του Κόσμου - Earthdancers».

...Με ρυθμούς από όλο τον κόσμο, οι χορευτές θα ταξιδέψουν τους θεατές από τις Φιλιππίνες και την Ασία μέχρι το Μεξικό. Οι καλλιτέχνες προέρχονται από τις Φιλιππίνες, την Αίγυπτο, το Μεξικό, την Παλαιστίνη, τη Βουλγαρία, την Τυνησία, τη Γαλλία, τη Βενεζουέλα, την Αργεντινή, τη Γεωργία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα.

...Το πολιτιστικό αυτό γεγονός επιδιώκει να κάνει τους θεατές να αγαπήσουν το χορό στις διεθνείς του διαστάσεις και να μάθουν κάτι για την κουλτούρα αυτών των χωρών μέσα από τον πολιτισμό τους.

...Την τελευταία ημέρα του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων.

***Καθημερινές παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θα πραγματοποιούνται από την Πέμπτη 30 Αυγούστου έως το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00, στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου...(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια:

Powered by Web Agency