Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 08:07:17 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | πλανητης γη | τεχνολογια | Ολη η νομολογία του Ευρ. Δικαστηρίου στην Οθόνη σας.

Ολη η νομολογία του Ευρ. Δικαστηρίου στην Οθόνη σας.

internet.2Από smartphone και tablet θα μπορούν εφεξής να λαμβάνονται οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη νομολογία και τις άλλες δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου...Η εφαρμογή CVRIA για smartphone και tablet, τόσο για iOS όσο και για Android, που παρουσίασε το ευρωδικαστήριο διατίθεται σε 23 γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει τις εξής τέσσερις λειτουργίες:

- «Νομολογία»: Παρέχει εύκολη πρόσβαση στις τελευταίες αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων του ΔΕΕ (καθώς και στις διατάξεις και τις προτάσεις των γενικών εισαγγελέων).

- «Ανακοινωθέντα τύπου»: Παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στα δέκα τελευταία ανακοινωθέντα Τύπου του θεσμικού οργάνου.

- «Πρόγραμμα»: Περιλαμβάνει τις επ' ακροατηρίου συζητήσεις που πρόκειται να διεξαχθούν εντός των επόμενων πέντε εβδομάδων, καθώς και τις προτάσεις γενικών εισαγγελέων και τις αποφάσεις που πρόκειται να δημοσιευθούν κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

- «Αναζήτηση»: Παρέχει εύκολη πρόσβαση στο σύνολο της νομολογίας του Δικαστηρίου. Η αναζήτηση μπορεί να γίνεται με βάση τον αριθμό της υπόθεσης, τα ονόματα των διαδίκων, την ημερομηνία ή με βάση λέξεις του κειμένου...(Γ.Τ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency