Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 07:23:55 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | πλανητης γη | τεχνολογια | O Μπιλ Γκέιτς πίνει νερό που παρήχθη από ανθρώπινα περιττώματα !

O Μπιλ Γκέιτς πίνει νερό που παρήχθη από ανθρώπινα περιττώματα !

gkeits.neroΝερό που παρήχθη από ανθρώπινα περιττώματα, ήπιε ο Bill Gates, ο οποίος στηρίζει εφεύρεση με το όνομα OmniProcessor, που μετατρέπει τα περιττώματα σε καθαρό νερό και μπορεί ίσως να δώσει τη δυνατότητα να πίνουν καθαρό νερό εκατομμύρια άνθρωποι, σώζοντας ζωές.

...Η συσκευή σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την εταιρεία του Seattle Janick Bioenergy και δημιουργεί από τις ακαθαρσίες νερό και ηλεκτρισμό. Έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί 14 τόνους απορριμμάτων από 100.000 ανθρώπους και να δημιουργήσει 86.000 λίτρα πόσιμου νερού καθημερινά, όπως επίσης 250 kw ηλεκτρισμού.

...Στην παρουσίαση της συσκευής, χαμογελαστός ο Μπιλ Γκέιτς, ήπιε το νερό. "...Έχει την ίδια γεύση με όποιο νερό ήπια από μπουκάλι και γνωρίζοντας πως προέκυψε και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, θα έπινα ευχαρίστως το νερό αυτό κάθε ημέρα. Είναι τόσο ασφαλές" έγραψε αργότερα στο blog του.

...Όπως ανέφερε 2,5 δισεκατομμύρια ανθρώπων, 40% του παγκόσμιου πληθυσμού, δεν έχουν πρόσβαση σε συνθήκες υγιεινής. Περίπου 1,5 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από ακάθαρτο νερό και φαγητό.

...Καθώς οι χώρες αυτές δεν διαθέτουν τα μέσα να χτίσουν ασφαλή συστήματα ύδρευσης και αποχέτευσης, ο Γκέιτς θεωρεί πως η συσκευή που κοστίζει πολύ φτηνότερα, θα είναι επαναστατική....(Γ.Τ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency