Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 05:52:05 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | πλανητης γη | περιβαλλον-ενεργεια | Γ. Τσιρώνης: Πολύ θλιβερή εξέλιξη η απόφαση Τράμπ για το Κλίμα.

Γ. Τσιρώνης: Πολύ θλιβερή εξέλιξη η απόφαση Τράμπ για το Κλίμα.

TSIRONHSΓια απόφαση προερχόμενη από την αντίληψη που πηγάζει από την ιδεολογική επικυριαρχία των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία «εμείς μπορούμε να κλείνουμε εμπορικές συμφωνίες μετακυλώντας κόστη σε άλλους λαούς» έκανε λόγο, μιλώντας σήμερα Στο Κόκκινο  ο Γιάννης Τσιρώνης...

...Ο Γιάννης Τσιρώνης, αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  έκανε λόγο στη νίκη του σκληρού αμερικανικού λόμπι το οποίο αρνείται την ύπαρξη της κλιματικής αλλαγής και για μια απόφαση προερχόμενη από την αντίληψη που πηγάζει από την ιδεολογική επικυριαρχία των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία «εμείς μπορούμε να κλείνουμε εμπορικές συμφωνίες μετακυλώντας κόστη σε άλλους λαούς».

...Ο Γιάννης Τσιρώνης σημείωσε πως η απόφαση Τράμπ αναγκάζει την Μέρκελ να μιλήσει για μια Ευρώπη ως αξία και όχι απλά ως οικονομικό μπλοκ. Ο αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση προχωράει με την απανθρακοποίηση της οικονομίας και μιλάει με ευρωπαϊκή φωνή στην Ευρώπη των πολλαπλών ταχυτήτων του Σόιμπλε...(Α.Δ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency