Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 10:45:21 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | πλανητης γη | παραξενα | ΗΠΑ : Καθηγήτρια θα αποζημιώσει με ένα εκατ. δολάρια, τον μαθητή που "βίασε" !

ΗΠΑ : Καθηγήτρια θα αποζημιώσει με ένα εκατ. δολάρια, τον μαθητή που "βίασε" !

USA.DASKALA.SEXΑποζημίωση ενός εκατομμυρίου δολαρίων στον μαθητή της που βίασε, όταν εκείνος ήταν 15 ετών, κλήθηκε να καταβάλει μια πρώην καθηγήτρια στην Οκλαχόμα...Σύμφωνα με την απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστή Ρόμπιν Κόθρον, η σεξουαλική σχέση της Τζένιφερ Κάσγουελ με τον μαθητή της, του προκάλεσε «συναισθηματική πίεση».

«(Ο έφηβος) νιώθει κατάθλιψη, αισθάνεται απομονωμένος από τον κοινωνικό περίγυρο και μέμφεται τον εαυτό του για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν», ανέφερε ο δικαστής...

...Η 31 χρονη Κάσγουελ εκτίει ήδη ποινή 10ετούς κάθειρξης και σύμφωνα με τον δικηγόρο της δεν έχει τα χρήματα για να αποζημιώσει τον πρώην μαθητή της.

...Σύμφωνα με την δικογραφία, μετά την παραίτησή της τον Απρίλιο του 2014 η Κάσγουελ παρέσυρε τον μαθητή για να κάνει σεξ μαζί της σ' ένα αυτοκίνητο, στο σπίτι της και στο σπίτι του πατέρα του.

...Ο νεαρός και ο πατέρας του είχαν καταθέσει μήνυση το 2015 κατά της καθηγήτριας και της περιφερειακής διεύθυνσης εκπαίδευσης στην περιοχή Χόλις, της Οκλαχόμα, στην οποία υπαγόταν το σχολείο όπου έγινε ο βιασμός.

...Η περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης συμφώνησε να καταβάλει 125.000 δολάρια στο μαθητή για να αποσύρει τις κατηγορίες ότι το σχολείο συμμετείχε σε απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης.

...Ο δικηγόρος του μαθητή και του πατέρα του διευκρίνισε ότι οι πελάτες του κατέθεσαν τη μήνυση επειδή ήθελαν να στρέψουν την προσοχή της κοινής γνώμης στο πρόβλημα της σεξουαλικής κακοποίησης μαθητών από εκπαιδευτικούς...(Γ.Τ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency