Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 09:47:08 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | πλανητης γη | παραξενα | Αυστραλία : Σοκάρει η δολοφονία και το μαγείρεμα Ινδονήσιας ιερόδουλης.

Αυστραλία : Σοκάρει η δολοφονία και το μαγείρεμα Ινδονήσιας ιερόδουλης.

AYSTRALIA.EGKLHMAΜια σοκαριστική υπόθεση στην Αυστραλία προσπαθούν να διαλευκάνουν οι Αρχές της χώρας...Πρόκειται για την δολοφονία της Μαγιάνγκ Πρασέτιο από τον φίλο της το 2014, ο οποίος την διαμέλισε και... την μαγείρεψε, ενώ ο ίδιος αυτοκτόνησε, κόβοντας τον λαιμό του με μαχαίρι...Δράστης ο Μάρκους Βόλκε, ο οποίος ήταν σεφ και επίσης δούλευε και σε οίκους ανοχής για να βγάλει περισσότερα χρήματα, όπως έκανε και η τρανσέξουαλ φίλη του.

...Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο Βόλκε όσο έβραζε την κοπέλα στην κουζίνα, κάποια κομμάτια χύθηκαν στον φούρνο και προκάλεσαν βραχυκύκλωμα στο ρεύμα του διαμερίσματος του.

...Τότε κάλεσε έναν ηλεκτρολόγο και όταν εκείνος πήγε στο διαμέρισμά του, ο Βόλκε του είπε να "αγνοήσει την μυρωδιά"...Τελικά, όμως, ο ηλεκτρολόγος κάλεσε την αστυνομία.

...Ο Βόλκε ζήτησε από τους αστυνομικούς να αστυνομικούς να περιμένουν μέχρι να ασφαλίσει τους σκύλους του.

...Έπειτα έκοψε το λαιμό του, βγήκε αιμόφυρτος έξω από το διαμέρισμα και αυτοκτόνησε δίπλα σε έναν κάδο...Μέσα στο διαμέρισμα η αστυνομία αντίκρισε μια τρομακτική σκηνή: τα πόδια της Μαγιάνγκ έβραζαν ακόμα στην κατσαρόλα ενώ αίματα, γάντια και εργαλεία βρισκόντουσαν διασκορπισμένα στο δωμάτιο.

...Ο Βόλκε είχε γνωρίσει την μελλοντική του σύζυγο σε έναν οίκο ανοχής στην Μελβούρνη, που ονομάζεται «Pleasure Dome»...Η Μαγιάνγκ έκανε αυτήν την δουλειά για να μαζέψει χρήματα και να τα στείλει πίσω στην πατρίδα της στην Ινδονησία, όπου και πλήρωνε για τα σχολικά δίδακτρα των αδελφών της.

...Το τελευταίο διάστημα διεξάγεται έρευνα, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

...Το δικαστήριο θα εξετάσει επίσης τους ισχυρισμούς που λένε ότι η δολοφονία έλαβε χώρα μετά από έναν εξαγριωμένο καβγά μεταξύ του ζευγαριού...(Γ.Τ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency