Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 02:06:53 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | πλανητης γη | παραξενα | Ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου είναι 145 ετών !

Ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου είναι 145 ετών !

GHRAIOTEROSΟ Gotho, που ζει στην Ινδονησία, έχει επίσημα έγγραφα που αναφέρουν ως ημερομηνία γέννησής του την 31η Δεκεμβρίου 1870. Σύμφωνα με αυτά, είναι κατά 23 χρόνια μεγαλύτερος από τον έως τώρα γνωστό γηραιότερο άνθρωπο του κόσμου, τον Ζαν Κάλμαν, που πέθανε το 1997...

...Κι ενώ η ηλικία του Gotho είναι εντυπωσιακή, υπάρχει και η άλλη όψη της πραγματικότητας: Ο άνδρας αυτός έχει ήδη χάσει τα δέκα αδέρφια του, τις τέσσερις συζύγους, εκ των οποίων η τελευταία πέθανε το 1988, αλλά και τα παιδιά του. Και το μόνο που ζητά πλέον είναι να πεθάνει κι αυτός.

«...Αυτό που θέλω είναι να πεθάνω, τα εγγόνια μου είναι πλέον όλα ανεξάρτητα» δήλωσε στις ειδήσεις τοπικού τηλεοπτικού δικτύου αυτή την εβδομάδα και παραδέχθηκε πως προετοιμάζεται για το θάνατό του από το 1992, όταν ήταν 122 ετών, παραγγέλνοντας την ταφόπλακά του.

...Παρά το γεγονός ότι τα αρχεία της Ινδονησίας λένε πως έχουν επιβεβαιώσει την ημερομηνία γέννησής του, τα έγγραφα θα πρέπει να επαληθευτούν από ανεξάρτητη πηγή προτού του δοθεί και επίσημα το παγκόσμιο ρεκόρ.

...Ερωτηθείς για το πιο είναι το μυστικό για την μακροζωία του, ο Gotho απλά είπε πως «η συνταγή είναι μόνο η υπομονή».

...Ο Gotho τους τελευταίους μήνες έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και πλέον χρειάζεται βοήθεια ακόμη και για να φάει ή να κάνει μπάνιο. Περνά τον περισσότερο χρόνο του ακούγοντας ραδιόφωνο καθώς η όρασή του είναι πολύ ασθενής πλέον για να παρακολουθήσει τηλεόραση...(Γ.Τ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency