Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 02:29:03 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | πλανητης γη | ερευνες | Αρχαίο κείμενο αποκαλύπτει ότι ο Χριστός είχε παντρευτεί.

Αρχαίο κείμενο αποκαλύπτει ότι ο Χριστός είχε παντρευτεί.

jesusΕίναι αλήθεια πως για τη ζωή του Ιησού  γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα...Είναι πολλές οι θεωρίες που υποστηρίζουν πως ήταν παντρεμένος...Ομως, μία από αυτές, δεν είναι πλέον θεωρία, αλλά, πραγματικότητα... ο Simcha Jacobovici, ένας Ισραηλινοκαναδός σκηνοθέτης και ο Barrie Wilson, καθηγητής θρησκευτικών σπουδών στο Τορόντο, ανακάλυψαν ένα αρχαίο κείμενο, που  επιβεβαιώνει ότι ο Χριστός, ήταν παντρεμένος...

...Όπως αναφέρει η Express, οι δύο άνδρες ανακάλυψαν ένα χειρόγραφο που χρονολογείται από τον 6ο αιώνα μ.Χ., που γράφτηκε σε περγαμηνή στα Αραμαϊκά - τη γλώσσα δηλαδή που μιλούσε ο Ιησούς – και βρέθηκε στη Βρετανική Βιβλιοθήκη.

...Οι ερευνητές γράφουν στο βιβλίο τους με τίτλο "Το Χαμένο Ευαγγέλιο", πως "σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύψαμε, κάποια στιγμή ο Ιησούς παντρεύτηκε, είχε σεξουαλικές σχέσεις, και έκανε παιδιά".

Και συνεχίζουν: "...Σε ένα καθαρά ιστορικό επίπεδο, αυτό πραγματικά δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Ο γάμος και τα παιδιά ήταν... αναμενόμενα για έναν Εβραίο. Αν δεν ήταν παντρεμένος, αυτό θα είχε προκαλέσει προβλήματα στην οικογένεια του, ένα πιθανό σκάνδαλο στην κοινότητα του. Αλλά τώρα έχουμε ένα έγγραφο που αναφέρει ότι ήταν πράγματι παντρεμένος και πατέρας παιδιών. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το έγγραφο μας δείχνει ότι για ορισμένους οπαδούς του, ο γάμος του Ιησού ήταν η πιο σημαντική πτυχή της θεολογίας τους".

...Ο Simcha Jacobovici πιστεύει επίσης ότι υπάρχουν στοιχεία στην Αγία Γραφή που μαρτυρούν ο Ιησούς ήταν πράγματι παντρεμένος και με παιδιά...

Το αν η επίσημη χριστιανική εκκλησία το κρύβει, έχει να κάνει με το...μύθο και όχι την αλήθεια...(Γ.Τ.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency