Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 11:35:24 AM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: 935ζην | Υγεια-Ευεξια-Ομορφια | Διατροφη | Κάλεσμα προς τους Φαρμακοποιούς για την υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού απευθύνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Κάλεσμα προς τους Φαρμακοποιούς για την υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού απευθύνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

MHTERA.MORO.4Οι Οικολόγοι Πράσινοι ευαισθητοποιημένοι στο μεγάλο θέμα του Μητρικού Θηλασμού, δεν μπορούμε παρά να χαιρετήσουμε την πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το Δίκτυο Δράσης για την Βρεφική Διατροφή (ΙΒFAN) και την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικής Πρακτικής, για την ανάπτυξη δικτύου: «Φαρμακείων Φιλικών προς το Μητρικό Θηλασμό», ως αποκεντρωμένων δομών πρωτοβάθμιας υγείας. ..

...H πρωτοβουλία συνιστά ποιοτική αναβάθμιση του χώρου του Φαρμακείου, που θα συνεισφέρει στην προαγωγή υγείας και στην πρόληψη νοσηρότητας, σε μια εποχή που η ελληνική οικογένεια πλήττεται παντοιοτρόπως. Η συναίνεση του εκάστοτε φαρμακοποιού, με προσωπική δέσμευση, να ενταχθεί ενεργά στο Δίκτυο, υπό την ποιοτική καθοδήγηση των εμπλεκομένων φορέων,  αποτελεί για τους Οικολόγους Πράσινους ένα σημαντικό βήμα της κοινωνίας της αλληλεγγύης.
...Στηρίζουμε αυτή την πρωτοβουλία και ευελπιστούμε οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι να συνδράμουν τα μέλη τους, ώστε η ποιοτική αναβάθμιση του κάθε φαρμακείου να συντελέσει στην ποιοτική αναβάθμιση της κοινωνίας...(Η.Β.)

Σχόλια:

Powered by Web Agency