Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 03:49:58 PM

rss2 buttons 01
Βρισκεστε εδω: πελοπ/νησος | πολιτικη | Σφοδρά πυρά Τατούλη στους αποστάτες του Μητσοτάκη.

Σφοδρά πυρά Τατούλη στους αποστάτες του Μητσοτάκη.

TATOYLHS.NEYRAΜετά την ανακοίνωση του ως Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, ο κύριος Πελοπίδας Καλλίρης «θυμήθηκε» να υποβάλει παραίτηση στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου , από την θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας .
Στην καθυστερημένη υποβολή παραίτησης ο κύριος Καλλίρης ανέφερε :
«Σας υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας ,ολοκληρώνοντας μια πορεία ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους συμπολίτες μου .»

***Σχολιάζοντας την πολιτική συμπεριφορά του κυρίου Καλλίρη κύκλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου σχολίασαν .
Η μόνη συνέπεια του κυρίου Καλλίρη σε όλη την πολιτική του διαδρομή, είναι η απόλυτη εξασφάλιση των προσωπικών του συμφερόντων . Μεταπηδάει από την μια έμμισθη θέση στην άλλη και μάλιστα για να μην χάσει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του , πρώτα εξασφαλίζει τον επόμενο μισθό και μετά παραιτείται από τον προηγούμενο .
Σε ότι αφορά την προσφορά του στους πολίτες της Κορινθίας , ένα έχουμε να πούμε. Για να γίνει μια «προδοσία» χρειάζονται πάντα τα «τριάκοντα αργύρια» .
Τα πολιτικά γραμμάτια στην Πελοπόννησο συνεχίζουν να εξοφλούνται ,στο πλαίσιο της επιβράβευσης των «αποστατών» (γνωστής πολιτικής τακτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη ) καθώς και της «νέας πολιτικής» της Κυβέρνησης για την επιλογή των «Αρίστων»...!!!!

Σχόλια:

Powered by Web Agency